We zijn weer begonnen

Competitie C/D van start bij Sprint in Breda

Zaterdag werden de eerste punten gescoord voor de landelijke competitie.  Gloria stond met 3 teams aan de start.  De meisjes junioren D en twee combi teams met Spiridon uit Rijen, de jongens D en C.  Zoals gebruikelijk stond de estafette als eerste op het programma.  De meisjes lieten zien dat ze de wissels nog steeds onder de knie hebben en werden knap 2e in hun serie.  De jongens C hadden hun vizier op het clubrecord.  Mathijs schoot uit de startblokken waarna er een moeizame wissel volgde, daarna gaf Arne het stokje over aan Martijn.  Ook de laatste wissel ging wat moeizaam en Timo mocht uiteindelijk de klus afronden. Slechts 0.6 seconde kwam het team te kort.  Jammer, maar wellicht de volgende keer.

Femke was ook in vorm en haalde de eerste plaats bij speer en kogel, Michiel de 2e plaats bij hoog, Meike haalde net het podium niet bij hoog. Timo ging zoals dat hoort, op tijd uitzetten en inspringen bij hoog, gelukkig kwam hij er op tijd achter dat hij de verkeerde mat had gekozen. Valerie werkte haar programma in sneltrein vaart af en kon dan als eerste weer naar huis. Femke probeerde met een PR bij verspringen, een wandel uitstapje met mama Sandra te ontwijken, helaas kwam ze toch nog wat te kort.  Sanne daarentegen werpte en kogelde wel twee PR’s.  Imke mocht in haar eentje tegen een hele rits Attila atleten sprinten, best wel mooi als je dan de serie ook gewoon wint en de blauwe kleur eerder over de streep ziet gaan dan de gele. Ook Arne en Mathijs gingen zeer goed in hun serie sprint en gingen als eersten over de streep, net boven de 13 sec. Martijn won ook de serie 800 meter en uiteindelijk ging iedereen tevreden naar huis en kan er weer worden gekeken naar de volgende wedstrijd, waar de nieuwe Gloria vlag weer kan pronken.

Verder nog een dank je wel aan de ouders (en Freke) voor de support, het vervoer en uiteraard het meehelpen als jury.  Zonder jullie zijn deze wedstrijden niet mogelijk.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/27954/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/8Ei1WDaWQs9dy2qA8

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *