Gloria Atletiek zat niet stil tijdens kerst

BRONS TIJDENS BRABANTSE KAMPIOENSCHAP CROSS

Dat Gloria Atletiek nooit stil zit, is maar weer bewezen. Want op het moment dat heel Nederland aan tafel het zoveelste kerstdiner naar binnen aan het werken was, waren twee atleten bezig om de eer van Gloria Atletiek hoog te houden. En dat is zeker gelukt.

Op maandag 26 december, juist ja 2de kerstdag, organiseerde de atletiek vereniging uit Oirschot de Brabantse Kampioenschappen Cross. Op en rond de atletiekbaan van Oirschot was er een mooi parcours uitgezet waar een heel sterk deelnemers veld uit heel Brabant kwam strijden om de titel Brabants Kampioen Cross 2011. Uiteraard hoort daar ook Gloria Atletiek bij aanwezig te zijn. De groep was niet zo groot als tijdens de regionale crosswedstrijden, maar de atleten die toch aan de start kwamen hebben Gloria Atletiek uit Baarle-Nassau toch maar weer mooi op de kaart gezet. Als eerste verscheen Annelot Staes aan de start, voor haar had de organisatie een mooi parcours van 2202 meter uitgezet. Het deelnemers veld was zeer sterk maar met een mooie 11de plaats, mogen we als vereniging echt wel trots op haar zijn. Annelot heel goed gedaan. Vervolgens was het de beurt aan Martijn Gulickx. Het was een speciale dag voor hem. Dit was niet alleen zijn eerste Brabantse Kampioenschap, hij was ook de eerste die de nieuwe clubkleding bij een officiële wedstrijd mocht aantrekken. Het blijft altijd spannend voor de supporters, zeker als het deelnemers veld uit alleen maar echte “toppers” bestaat. De supporters van Martijn waren dan ook super trots toen ze hem na 811 meter als 3de over de finishlijn zag komen, dus goed voor een bronzen medaille. Ook Martijn feliciteren we met het behalen van dit geweldige resultaat. De begeleiding hoopt dat we volgend jaar met een grotere groep deel gaan nemen aan deze kampioenschappen.

Ook in 2012 zit DE club van Baarle, Gloria Atletiek, niet stil. We hebben dan wel even pauze wat de cross wedstrijden betreft, de eerste zal pas weer op 22 januari plaats vinden, maar er staan wel weer twee indoorwedstrijden die mee tellen voor het indoorcircuit op het programma. Op zondag 8 januari gaan we naar Tilburg en op zondag 15 januari gaan we naar Dongen. Wil jij ook deelnemen aan een indoor wedstrijd? Kijk dan voor meer informatie op onze site www.gloria-atletiek.nl of vraag Claudi voor meer informatie.

Gloria-atleten, graag zien we jullie in 2012 weer terug tijdens een indoorwedstrijd, crosswedstrijd of anders gewoon tijdens onze trainingen.

Reacties

 1. Claudi
  27 december 2011 om 22:07

  Knap gedaan Martijn, maar je had dan ook een goede coach bij!
  Natuurlijk ook de complimenten voor Annelot!

 2. Gerard
  27 december 2011 om 23:34

  We kunnen trots op atleten als Annelot en Martijn.
  Een dikke proficiat!!!!!

 3. henny julien
  29 december 2011 om 16:08

  gloria atlete annelot en martijn van harte proficiaat .
  martijn we zijn trots op je doe zo voort.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *