Wintertijd, indoortijd

Eindelijk, weer tijd voor een meerkamp, en wel de eerste indoorwedstrijd van het winterseizoen bij DAK Drunen. Deze keer niet in de sporthal van Vlijmen maar in Waalwijk.

Amber en Rens beten de spits af op de vroege zondagochtend en gingen op PR jacht. Rens begon niet goed en haalde niet zijn niveau op hoog, maar maakte dit wel goed bij sprint en kogel. Amber haalde 2 indoor-PR’s bij sprint en kogel en liet daarmee zien dat haar griepje verleden tijd is.

Later die dag konden Juul en Freke aan de bak. Helaas moest Freke ziek verstek laten gaan en kon Juul de eer van de familie hoog houden. Onder de kundige begeleiding van Martin kwam dit zeker goed.

Femke begon voor de eerste keer als C junior aan een wedstrijd en wist niet helemaal wat ze moest verwachten. Haar favoriete onderdeel kogel viel zeer zeker mee, ondanks het extra kilootje te stoten. En sprint en hoog liepen gewoon goed.

Michiel, ook voor de eerste keer C junior moest tegen grote kerels meerkampen en deed wat hij kon. Nog niet helemaal op zijn niveau bij sprint, maar stapje voor stap, op de weg terug.

Volgende week gaan we weer crossen, de laatste van het jaar? Wederom in Waalwijk wacht de Lido cross van ACW.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/32599/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/FCawuWn9kuPXo3Ed6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *