ZILVER voor jeugd GLORIA ATLETIEK in crosscircuit.

Prijsuitreiking Crosscicruit.
zondag 17 februari 2013 was de laatst cross uit een serie van 10 crossen in Regio 13. Gloria Atletiek doet hier al sinds jaar en dag aan mee. En de laatste jaren staan ze steevast op het podium. Dit jaar mocht de jeugd van Gloria Zilver in ontvangst nemen. Attila (Tilburg) was de grote overwinnaar en Atledo (Dongen) behaalde brons. Niet slecht voor een kleine vereniging als Gloria Atletiek. Maar zoals de omroeper al zei bij de prijsuitreiking. Er is maar één vereniging echt de grootste en dat is Gloria Atletiek. Ze komen met een geweldig ploeg naar alle wedstrijden, gestreden voor hun vereniging. Maar liefst 37 gloria Atleten kwamen dan ook in het eindklassement voor. Je moet daarvoor aan minimaal 5 crossen hebben deelgenomen.
De sfeer was dan ook goed tijdens de prijsuitreiking bij Attila afgelopen vrijdag. Twee mensen van Attila verzuchten tegen elkaar, “wat een geweldige vereniging Gloria”. Onze jeugd viel op in de goede zin van het woord. Ze waren aanwezig, droegen veelal hun clubkleding en waren trots! In totaal deden er 84 pupillen mee aan het crosscircuit (verdeeld over 11 verenigingen), maar liefst 24 waren er van Gloria. Bij de junioren hebben we er iets minder, maar ook daar 84 junioren, waarvan toch nog 13 van Gloria!
Drie individuele podiumplaatsen viel Gloria Atletiek ten deel. Als eerste was Inge van den Hout aan de beurt. Inge behaalde brons in het klassement. Ze had heel sportief voor de andere meisjes waarmee ze op het podium stond een roos meegebracht. En dat viel natuurlijk in goede aarde. Daarna was Anouk Verheijen aan de beurt voor Zilver en als laatste Jolien Stuijk voor Brons. De prijsuitreiking was in handen van André Aarts de man die regio 13 draagt en zorgvuldig de uitslagen bijhoud. Peter Monsieurs (de man met de hoed) presenteerde de prijsuitreiking en wel een beetje raar, “onze” Claudi was diegene die de bekers uitreikte. Sinds dit jaar is Claudi secretaris van Regio 13!
Alle deelnemers werden naar voren geroepen en buiten de podiumplaatsen werden er in iedere categorie nog drie atleten geloot voor een prijsje. Gloria was in grote getallen aanwezig en niet aanwezig, was geen extra prijs. Daardoor viel veel Gloria Atleten een prijsje ten deel. En met diploma en een zakje chips werd iedereen goed verwend.
Tijdens het uitreiken van de verenigingsprijs was het podium te klein. Trots stonden de aanwezige atleten van Attila, Atledo & Gloria op het podium. Nog trotser was Claudi die haar eigen jeugd de beker voor de 2e prijs mocht uitreiken.
Al met al kijken we terug op een prachtig crossseizoen, met regen, sneeuw, zon, blubber, kou maar met warme gevoelens omdat we samen GLORIA ATLETIEK waren.

Meisjes Pupillen C, 7 deelnemers waarvan 4 van Gloria
4e Fleur Versmissen
4e Elise Schaerlaeckens
6e Julie Schaerlaeckens
7e Isabel Steegman
Jongens Pupillen C, 11 deelnemers waarvan 2 van Gloria
9e Michiel Gulickx
10e Cas Seegers
Meisjes pupillen B, 9 deelnemers waarvan 4 van Gloria
3e Inge v.d. Hout
6e Tess Frijters
8e Lotte Hermans
9e Lana Jansens
Jongens pupillen B, 13 deelnemers waarvan 2 van Gloria
5e Martijn Gulickx
10e Bart van Tilburg
Meisjes pupillen A, 23 deelnemers waarvan 8 van Gloria
2e Anouk Verheijen
7e Gitte Wilmsen
11e Nikki van Gool
13e Emmelie van Meer
15e Gitte Frijters
17e Lieke Jansen
19e Itske Verboven
23e Lieke Seegers
Jongens pupillen A, 21 deelnemers waarvan 4 van Gloria
14e Daan Versmissen
18e Rory van Gool
20e Tim Olieslagers
21e Aaron v.d. Flaas
Meisjes junioren D, 18 deelnemers waarvan 7 van Gloria
3e Jolien Stuijk
6e Janneke mengerink
7e Valerie van Meer
10e Imme Frijters
12e Leonie Swolfs
12e Tessa Jansens
15e Dominique Swolfs
Jongens junioren D, 15 deelnemers waarvan 3 van Gloria
7e Sander Hendrickx
13e Stijn Versmissen
15e Colin Elshout
Jongens junioren C, 19 deelnemers waarvan 3 van Gloria
4e Bram Mengerink
16 e Joep Hermans
16e Dennis Olieslagers
Dank je Wel
Koen, & Claudi voor de enthousiaste begeleiding. Ook Annelot bedankt voor de begeleiding. Helaas lukte het Annelot zelf niet door gezondheidsproblemen om de 5 crossen te lopen. Maar wel begeleide ze de jeugd mee.
Sandra @SaTeLA (en Kees Snepvangers) voor de geweldig mooie foto’s en tevens jullie aanmoediging.
Al die lieve ouders die week op week meegingen en voor alle atleten zorgden al was het hun eigen familie. Volwassen lopers die dit jaar ons ook mee stimuleerde en motiveerde! En waardoor we als Gloria Atletiek nog meer opvielen.
Ook nog dank je wel voor het hele leuke feestje dat werd georganiseerd bij SJB! Onze jeugdleden hebben er van genoten (en de volwassenen ook).

Samen hebben we weer laten zien, waar de kracht van Gloria Atletiek ligt!

Op naar zondag 20 oktober de 1e cros van het nieuwe seizoen, Blauwe meer cross.
Maar natuurlijk eerst richting het zomerseizoen!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *