Zomertraining

Beste  ouders en of leden,

De eerste helft van 2019 zit er al weer bijna op. Hiermee komt ook de vakantie in zicht.

Een ding is duidelijk Gloria Atletiek gaat door deze zomer. Hoe dit voor de loop/wandelgroepen eruit gaat zien wordt nog gecommuniceerd.

Maar wel hebben we weer het zomerabonnement. Leuk voor broertjes en zusjes die een andere sport beoefenen die stopt in de zomer!

De jeugdtrainingen normaal door t/m zaterdag 15 juni, daarna hebben we twee weken vriendjes en vriendinnetjes weken. Al onze leden kunnen dan hun vriendjes/vriendinnetjes broertje/zusjes al meebrengen om te proeven. We trainen dan al volgens het  zomerschema woensdag 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Er is een trainer voor de junioren en een voor de pupillen (de kleutertrainingen worden later met u gecommuniceerd).

We trainen dan juli en augustus volgens zomertraining, m.u.v. week 28 (W6D, want daar kom je nogal wat trainers van Gloria Atletiek tegen als leiding).

Op woensdag 4 september beginnen we dan weer met ons nieuwe seizoen, dus nieuwe groepsindeling. Aangezien deze puzzel nog niet helemaal klaar is, brengen we u daarvan tegen de vakantie op de hoogte.  Wel zal het zo blijven dat junioren op woensdag trainen en pupillen op donderdag (en uiteraard op zaterdag)

Namens wedstrijdsecretariaat Gloria Atletiek

Claudi Olieslagers

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *