Zondag 10 maart ‘Snertcross’

Zondag 10 maart organiseert Gloria Atletiek te Baarle-Nassau de jaarlijkse “SNERTCROSS”.

Een cross voor iedereen, die eigenlijk nergens om gaat, geen winnaars kent, geen uitslagen heeft en dus ook geen eeuwige roem. Deelnemers starten allemaal tegelijk, maar kunnen vooraf of tijdens de cross kiezen uit het aantal rondes wat gelopen gaat worden. Aan de finish is er een prestatiekaart, met daarop de gelopen tijd en snert in de kantine, voor de deelnemers die geen snert lusten is er warme chocomel. Tijdens de Snertochtend is het altijd weer een gezellige boel, de lopers doen toch hun uiterste best om zo goed mogelijk, meestal voor eigen publiek, te presteren en in de kantine is het leuk napraten over het wel of niet afzien onderweg.

De gezamenlijke start vindt plaats om 11.00 uur op de atletiekbaan, Ruiterpad 17,  5111 BZ Baarle-Nassau. Kom wel wat vroeger, want er moet wel worden ingeschreven.

De ronde die moet worden gelopen is vrijwel volledig onverhard en is 1410 meter lang. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 1530, 2940, 4350, 5760, 7170, of 8580 meter, dus maximaal 6 ronden.

Kleutercross

Voorafgaand aan de 11.00 uur start, lopen de kleuters en mini-pupillen (3 t/m 6 jaar) hun cross over 400 meter en zelfs binnen deze groep wordt altijd volop strijd geleverd. De kleuters starten om 10.45 uur.

Kosten

Inschrijven kost €1,50 per persoon, gezinnen betalen voor de eerste twee gezinsleden €1,50 en voor de overige gezinsleden €1,00. Neem familie en vrienden gerust mee, zij kunnen deelnemen, maar ook voor hen is de kantine geopend.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *