Door de Woeste zee in Dongen

Zondag 19 februari was hij daar alweer, de allerlaatste cross van het seizoen. Traditiegetrouw in Dongen.  Een mooi, maar zwaar parcours.

12 Gloria atleten (helaas waren Stefan en Arne geveld door de griep) trokken ten strijde. Allereerst  waren Rens, Stan en Amber aan de beurt.  Voor Rens en Stan ging het nog ergens om in het algemeen klassement. Van onze twee mini-pupillen bleek Stan de sterkste, maar  helaas moest hij zijn podiumplaats in het regiocircuit afstaan aan een atleet van Scorpio.  Stan en Rens zijn nog maar mini-pupillen.  Dus de jongste in hun categorie. Dat beloofd al weer wat voor volgend jaar.

Amber behaald Brons, wat haar 2e plaats in het algemeen klassement versterkte en haar de beloofde poffertjes thuis op leverde.

Michiel liep in een grote groep A pupillen, 38 stuks.  Een 24e plaats is dan ook een prachtig resultaat.

Valerie, Ziva & Imke liepen bij de Meisjes pupillen A een goede wedstrijd. Valerie was al bezig met het volgend crossseizoen, want ook dan ging ze weer zeker meedoen.

Daarna was het de beurt aan Denise en Melissa die meeliepen met de specials. Samen met trainer Ad, die hen begeleidde. Ze liepen keurig hun wedstrijd uit in een mooie tijd

Vic en Timo waren de D junioren die het moesten doen voor Gloria Atletiek.  Ze liepen eigenlijk de hele wedstrijd gelijk op. Terwijl Timo de langste benen heeft van deze twee, bleek Vic de sterkste benen te hebben. Hij haalde er nog een eindsprintje uit.

Anouk had het helemaal goed voor elkaar. Ze werd opgehaald en thuisgebracht door trainer Koen. Die alles voor zijn atleten over heeft. Anouk heeft dit crossseizoen minder sterk gelopen dan andere jaren. Maar toch zijn we super trots op haar resultaten. Ze behaald in het klassement ondanks alles gewoon brons.  Wij geloven allemaal in Anouk, alleen was ze het geloof in zichzelf soms een beetje kwijt. We hopen dan ook oprecht dat ze blijft lopen. Want in Anouk schuilt zeker een goede atleet.

Daarna was er nog een Woeste Estafette in Dongen. Eigenlijk gewoon een fun nummer. Gloria Atletiek deed met maar liefst twee teams mee en met de jongste lopers. “In de Gloria”, Amber, Ziva, Imke en Timo liepen een keurig estafette. Maar de starter van “Team Gulickx Gloria Atletiek”, straalde van trots. Erwin startte om vervolgens met Rens, Martijn en Michiel een geweldige race te lopen.

 

Daarna waren het Tom En Frans die nog wat punten gingen verdienen voor Gloria Atletiek. Tom kwam wat laat aanrijden naar ons idee, maar probeerde bijna voor de start te parkeren.  Beide heren liepen een keurig wedstrijd.  Tom behaalde een knappe 3e plaats in het eindklassement en werd er in het clubklassement een 6e plaats behaald door de pupillen en junioren en de senioren en masters een 9e plaats.

 

 

JPUPC, JPC
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
5 Stan Struijfs 2010 Gloria 4:50  
10 Rens Gulickx 2010 Gloria 5:03  
 
MPUPC, MPC
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
3 Amber Jansens 2009 Gloria 5:00  
 
JPUPA, JPA
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
24 Michiel Gulickx 2006 Gloria 4:41  
 
MPUPA, MPA
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
14 Valerie Bruurmijn 2006 Gloria 4:37  
18 Ziva Devue 2007 Gloria 4:50  
22 Imke Geenen 2007 Gloria 5:00  
 
VB/LB, VB/LB
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
10 Denise Verheijen 2000 Gloria 5:35  
13 Melissa Verheijen 1997 Gloria 6:48  
 
JJUND, JJD
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
14 Vic Struyfs 2005 Gloria 8:15  
16 Timo Timmermans 2004 Gloria 8:17  
 
MJUNC, MJC
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
6 Anouk Verheyen 2002 Gloria 8:34  
 
MSEN, MSEN
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
11 Tom Michielsen 1987 Gloria 33:59  
 
M45, M45
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
20 Frans van Gestel 1962 Gloria 36:07  
 

We kijken terug op weer een fantastisch crossseizoen. Dank je wel Erwin, Koen en Claudi voor de begeleiding. Vrijdag  3 maart is de prijsuitreiking bij Spiridon. We hopen dan onze atleetjes nog te begroeten. Met nog één indoor en de Nationale Pupillenwedstrijd in Apeldoorn te gaan, gaat Gloria Atletiek zich opmaken voor het zomerseizoen.

 

Foto’s Erwin

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *