UITSLAG ’t Bels Lijntje

 

Uitslag stratenloop ’t Bels Lijntje 25 augustus 2018

 

Stratenloop Van Oers – Bels Lijntje
Gloria Atletiek

Zaterdag 25 augustus vond de 35e editie plaats van de stratenloop georganiseerd door Gloria Atletiek.  Deze editie met een vernieuwd parkoers met wederom start en finish op de Singel te Baarle.  Het weer was wat wisselvallig maar een beetje regen houdt de enthousiaste hardloper niet tegen.

Zoals gebruikelijk mochten de jeugdlopers als eerste hun deelname verzilveren met een medaille.  De jeugd heeft de toekomst, luidt het spreekwoord, en dat lieten ze dan ook zien.  Er werd op het scherpst van de snede gelopen, ieder met een eigen doel.  Meedoen is per slot van rekening winnen, ook al gaat dat soms gepaard met vallen en opstaan. Nadat de prijswinnaars bij de jeugd waren bekroond met een mooie beker en de bloemen, konden de deelnemers van de 6km en 10km zich opmaken voor hun prestatie.

Het parkoersrecord en bijbehorende prijs was al veiliggesteld bij start, vanwege het nieuwe parkoers dat uiteraard over het fietspad Bels Lijntje liep, deze keer weer richting Alphen.  Bij de mannen kon  Colin Bekers de bloemen mee naar huis nemen waar Sanne van Helmond  bij de vrouwen de beker in ontvangst mocht nemen.  Beide in een tijd van resp.   30.44 m  en  39.48 m.

Bij de bedrijven/teamloop ging Drukkerij de Jong aan de haal met de eerste prijs, gevolgd door BouwQ en Van Oers.  Na de prijsuitreiking was het dan ook nog tijd voor de prijs uitreiking van het regio klassement 2018.  Uitslagen vind je op www.regio13.nl

Dit jaar was er een ook publiekslieveling. Stan Struijfs, atleet in hart en nieren.  Stan koos niet voor de jeugdloop waarbij hij met zijn 8 jaar “maar” 700 meter zou moeten lopen. Hij liep met verve de 5880 meter in 27.57 m. Waarmee hij vooral bij het publiek veel respect verdiende en niet onderdeed voor de andere atleten.

Ondanks de enkele regenbuien konden we spreken van een geslaagde editie van ’t Bels Lijntje en hopen we iedereen volgend jaar weer te zien.

 

Scholierencup

De scholierencup is dit jaar gewonnen door Basisschool de Regenboog! De Akkerwinde is 2e en De Horizon (Zondereigen) 3e. Deze scholen mogen trots zijn op hun sportieve leerlingen.

 

IMG-20180827-WA0000

Dank je wel;

Natuurlijk zijn we altijd afhankelijk van de hulp van anderen. Dus langs deze weg dank je wel, vrijwilligers, verkeersregelaars, EHBO, sponsors, maar natuurlijk ook dank aan alle deelnemers.

Foto’s (Sandra, Erwin & Tini)

BN de Stem

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *