Uitslagen openingswedstrijd

Afgelopen zaterdag stond voor Gloria Atletiek in het teken van de openingswedstrijd. Met een stralend zonnetje aan de hemel, was het heerlijk om de hele dag buiten te mogen vertoeven.
Buiten de geweldige prestaties, werd iedereen dan ook nog heerlijk bruin
Voor deze openingswedstrijd waren onze Belgische vrienden uit Turnhout en Merksplas onze gast.

Klik hier voor de uitslagen van de openingswedstrijd van 2 april 2011

Clubrecords
Bij de B-pupillen meisjes heeft Anouk Verheijen het clubrecord op de 600m afgepakt van Annelot Staes. Na het verbeteren van het clubrecord bij de C-pupillen heeft ze ook bij de B-pupillen het clubrecord nu in handen
Mark Kuijpers heeft er weer een eigen clubrecord aangescherpt. Bij de A-junioren staat het clubrecord sinds zaterdag weer een halve meter verder. 11.65m vinden we nu terug in de boeken.
Niet vaak heeft Gloria masters aan de start staan. Nu hadden we er zelfs 2! Voor Erwin was het zijn eerste wedstrijd en hopelijk niet laatste wedstrijd. Op de 800m staat nu Erwin zijn tijd in de clubrecords opgenomen. Paul was vroeger, naar eigen zeggen, een topatleet. Na jaren nam hij weer deel aan een wedstrijd en op alle 4 de onderdelen waar hij aan deel nam, staat hij nu in de boeken met een nieuw clubrecord bij de masterscategorie.

Foto’s
De foto’s zijn in het fotoboek op deze site geplaatst.
Klik hier om de foto’s te bekijken van deze stralende dag.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *