Gloria doet van zich spreken in Waalwijk

Extra training werpt zijn vruchten af

De indoor in Waalwijk ging uiteindelijk toch door, ACW kon genoeg vrijwilligers optrommelen en de zaal op tijd reserveren. Sporthal “De Slagen” is toch wel de mooiste locatie als het gaat om indoor wedstrijden in onze regio en die willen we voor geen goud missen. Met in totaal 12 Gloria atleten op de startlijst, begonnen de eerste onderdelen om 9.30 Helaas zonder Ziva, die had zich afgemeld. Beterschap en wellicht ben je er volgende week weer gewoon bij.

Maar liefst 6 A-pupillen meisjes deden mee en hoe. Mirre had zich opgeladen om deze wedstrijd goed te presteren. Zelf was ze niet helemaal tevreden, maar een echte atleet is natuurlijk nooit tevreden. En dan Lobke, zij sprong een PR en dat met een rugblessure. Imke haalde net geen PR met sprint, maar werd wel 4e bij dit onderdeel in een tijd van 7.07 En Femke J. is een echte hoogspringster. Zoals zij opgaat in dit onderdeel, is mooi om te zien. Sanne en Femke S. zijn in voorbereiding naar Apeldoorn. Allebei excelleerden ze bij kogelstoten en kogelden een PR. Femke verpletterde zelfs haar eigen verse clubrecord. En als klap op de vuurpijl werd ze ook nog 1e in het meerkampklassement. Ook Michiel ging zeer goed, met name sprint lijkt steeds meer een onderdeel dat op zijn lijf is geschreven. Hij werd knap 2e op dit onderdeel.
De jongste deelnemers stalen de show. Bente en Rens lieten zien dat de toekomst van Gloria is verzekerd. Bente werd 2e en Rens 3e in het eindklassement. Hoe mooi is het om te zien dat deze mini pupillen alle onderdelen al goed onder knie hebben gekregen, extra training en motivatie doet echt wonderen. En ook het plezier wat ze uitstralen is een genot om naar te kijken.
Martijn, na een lange periode van afwezigheid, had ook zijn indoorschoenen weer aangetrokken. De prestaties waren, zeker gezien de omstandigheden goed, zelfs een evenaring van zijn PR bij hoogspringen. Helaas was de sprint nog net een brug te ver en voelde hij zijn blessure toch weer opkomen. Een sprint is een zeer explosief onderdeel waarbij je veel kracht zet op je pezen en spieren. Hopelijk is Martijn snel weer de oude. Anouk, helaas zonder haar C-junioren metgezellen, maar wel gesteund door het thuisfront, betrad het strijdtoneel met goede moed. Ze eindigde knap als 6e met een PR op sprint in een tijd van 6.47 en kon hierna tevreden naar huis. Ze had nl. nog een feestje op de planning staan.

Volgende week gaan we weer crossen, de laatste van het seizoen, in Dongen. Rest ons de trainers nog te bedanken die deze extra indoor trainingen hebben mogelijk gemaakt, hopelijk volgt er nog meer!

Foto’s

Uitslag

IMG_4257

Reacties

  1. Gerard
    13 februari 2017 om 20:09

    goed gedaan allemaal

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *