11e Enclave Wandeltocht

11e Enclave wandeltocht 

Zondag 5 maart stond de 11e Enclavewandeltocht op het programma. De ochtend begon met regen, niet de beste start van een evenement. Maar de show must go on, het terug kerend motto voor deze editie van de Enclavewandeltocht. De eerste wandelaars stonden al voor het open gaan van de deur op de stoep van het Cultuurcentrum en konden door de geoliede machine van vrijwilligers op tijd van start voor de 25, 18, 12 en 8 km. Ook in die volgorde. Al snel werd het drukker en drukker, wat de vrijwilligers van deze wandeltocht met een goed gevoel zagen gebeuren. Mooi om te zien dat er ook zo veel verschillende wandelaars (en zelfs hardlopers) zijn. Sommige lopen alleen, anderen met vrienden of met het gezin. Zelfs de nordic walkstokken zagen we weer uit de tassen komen. Het zonnetje liet zich af en toe voorzichtig en zelfs even stralend zien en menig wandelaar vertrok met frisse pas. De route ging richting Zondereigen en Zondereigen blijkt voor menig Baarlenaar nog geheimen te hebben. Onderweg was er een pauze ingericht op het Ghil bij de familie Van Gils, waarvoor grote dank en ook bij Schuttershof kon een drankje genuttigd worden. Mooi om te zien hoe veel wandelaars terug kwamen in het Cultuurcentrum: verbaasd, blij en enthousiast. “Genoten” was het woord wat we het meest hebben gehoord. En ook in het CCB  werd nog lekker nagepraat en genoten van een drankje. Menigeen bleef wat langer hangen, omdat het gewoon gezellig was! Voor de kinderen die meededen was een speciale bingokaart en jullie raden het al, alle kinderen hadden bingo.  Met 650 deelnemers is Gloria Atletiek meer dan tevreden en denken we al stiekem na over de 12e editie op zondag 3 maart 2024. Mocht u suggesties hebben (ook voor pauzeplaatsen) dan horen we die uiteraard heel erg graag via wandelen@gloria-atletiek.nl !

Langs deze weg willen we de sponsoren ( Koninklijke Drukkerij de Jong, Jumbo Bart & Katja de Bresser, Bruna Baarle-Nassau, Plezant & Giving, Baarle’s specialiteitenhuis, Adams fietsverhuur & van de Broek wonen en slapen danken voor hun bijdrage aan de Enclavewandeltocht, EHBO vereniging Baarle, Fam van Gils, CCB, Verkeersregelaars en al die vrijwilligers die Gloria Atletiek een warm hart toedragen en met liefde koffie schonken en andere lekkernijen klaar maakten. Want een evenement als deze kan niet zonder vrijwilligers!

  • sportiviteit te pakken? Zaterdag 25 maart start een nieuwe startersgroep m.b.t. hardlopen beginersgroep@gloria-atletiek.nl voor meer info!

(meer foto’s van Enclave wandeltocht op https://www.facebook.com/profile.php?id=100058108635149

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *