3e Heaven Run, record aantal deelnemers

Enthousiaste deelnemers

Op die ene vrije donderdag per jaar, dat binnen het christendom wordt herdacht dat Jezus naar zijn vader in de hemel is gevaren is het voor vele hardlopers van Gloria Atletiek inmiddels een vaste waarde geworden om deel te nemen aan de Heaven Run.

Bij dit loopevenement kon er gekozen worden uit 3 verschillende afstanden (8,16 of 24 km). De langste afstand vertrok vanuit Baarle-Nassau, en de volgende opstappunten waren bij Camping de Flaasbloem, en voor de 8 km lopers bij de Eiken Mik in Ulvenhout. Eindpunt van onze reis was het pannenkoekenhuis het Smokkelaartje in Strijbeek. Met dit jaar een record aantal deelnemers, 36 in het totaal werd dit traject op eigen snelheid aan de hand van een uitgewerkte routebeschrijving afgewerkt.

Weerverwachting
Afgelopen week hadden we nog menigmaal buienradar geraadpleegd en gezien dat er 70% regen verwacht werd, maar zoals het hoort op Hemelvaartsdag bleek het weer s’ochtends hemels te zijn. Onder een stralend zonnetje kon ieder dan ook op zijn eigen niveau deze topprestatie afwerken. Na de traditionele groepsfoto, kon iedereen om stipt 11 uur aan de koffietafel, en kon er nog nagepraat worden, of voor de debuterende D-Junioren gespeeld worden in het Ballenbad. Volgend jaar valt Hemelvaart op 5 mei, dus houdt deze datum alvast vrij in je agenda, want ook dan gaan wij weer rennen op Hemelvaartsdag.

Dankwoordje
Organisatorisch is het altijd lastig om genoeg chauffeurs te charteren om alle deelnemers op de juiste startplek te krijgen op het juiste tijdstip. Maar met een aantal ervaren Heaven Run Chauffeurs, en een paar debutanten is het weer prima gelukt. Dus bij deze: Catrien, Inne, Dian & Dian, Timme, Ruth, Luc & Luc, Stefan en Serge hartelijk dank voor jullie inzet.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *