Alternatieve 10-kamp

Om te beginnen, willen we nogmaals iedereen die heeft mee geholpen om deze 10-kamp tot een succes te maken, heel hartelijk bedanken. Samen maken we er wat moois van. De 10-kamp is dan ook enthousiast ontvangen door onze atleten en er gingen zelfs stemmen op om dit iedere week te doen.

Nadat alle puntenkaarten waren voorzien van de naam van de atleten, kon de 10-kamp rond 10.00 beginnen. De springkussens stonden al te popelen om de horde atleten te voorzien van een spektakel. Er was een apart klassement voor de snelste springkussenatleet, maar uiteraard ook voor de 10-kamp onderdelen werden de prestaties op de puntenkaart genoteerd zodat ook hier een klassement voor kon worden opgemaakt. De 10-kamp bestond deze keer niet uit atletiek onderdelen maar diverse nieuwe alternatieve onderdelen. Terwijl de pupillen en junioren streden om de 10-kamp medailles, werkten de kleuters een parkoers af met Hollandse spelen zoals spijkerpoepen, koekhappen en blok gooien.

Nadat alle prijzen waren uitgedeeld waren er ook nog een aantal junioren die nog wat energie over hadden en samen konden zij het grootste springkussen nog op de kar tillen. Ook hier laat Gloria zien dat samen sterk ook echt zo is.

Hopelijk is er een nieuwe ‘springkussen’ traditie geboren en nu op naar de zomer….

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/jnziazCWpVPYkDhG9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *