Atletiekmeeting in Tessenderlo.

Gloria Atletiek Op Maat ontving, net zoals vorig jaar,  weer een uitnodiging om deel te nemen aan de atletiekmeeting bij de “L“looise atletiekvereniging” in Tessenderlo in België.  Dit is een atletiekmeeting voor atleten met een beperking.  Dit jaar waren er 250 atleten aanwezig van 20 verschillende atletiekverenigingen  uit België (10) en Nederland  (10). Deze dag wordt voor de 27e maal mogelijk gemaakt door sponsoring van de lokale “ Rotary Tessenderlo”.

Vanuit Baarle-Nassau  vertrokken Melissa, Denise, Tom, Jordy en Ad omstreeks  08.30 uur om tijdig in Tessenderlo te arriveren. De meeting ging om 10.00 uur van start en we konden direct vol aan de bak. De onderdelen waar onze atleten zich voor hadden ingeschreven waren verspringen, kogelstoten, en loopnummers van 100, 400,1500 en 5000 meter. Tijdens de ochtend was het weer minder goed met regelmatig regenbuien en in de middag liet de zon zich regelmatig zien en was het beter toeven op de atletiek piste.

Onze atleten gingen er weer volop tegenaan om zo mogelijk  hun eerdere prestaties te verbeteren. Vooral op de loopnummers werden scherpere tijden geklokt wat onze atleten een goed gevoel gaf.

Vanuit de organisatie hadden we meerdere bonnen ontvangen waarmee we tijdens de dag heerlijke hapjes en drankjes konden krijgen zodat we tussen het sporten door ook lekker konden smullen van de gerechten.

Omdat ieder voor zich probeerde te presteren en alle prestaties even goed zijn is er bij deze atletiekmeeting geen totaal klassement en ontvangen alle deelnemers op het eind van de dag een mooie prijs. Dit jaar in de vorm van een goed gevulde goodybag.

Rond 17.00 uur konden we dan ook voldaan afreizen naar Baarle-Nassau na een dag van actief sporten in een fijne omgeving waar iedereen meetelt.

Rest ons nog de organisatie, de Looise atletiekvereniging en de Rotary Tessenderlo, te bedanken voor de heerlijke dag die we hebben gehad. We hopen natuurlijk ook volgend jaar weer een uitnodiging te ontvangen.

 

Tessenderlo 2019

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *