Baanwedstrijd in Rijen

Spiridon organiseerde zaterdag 16 juli een baanwedstrijd voor alle categorieën. Een meerkamp voor pupillen en voor de overige categorieën kon een keuze worden gemaakt voor vele losse onderdelen.

De eerste uitwedstrijd voor enkele Gloria pupillen is een spannende gebeurtenis. Maar met de nodige begeleiding van de familie en Gloria trainers en atleten, komt dat altijd goed. Jan en Marit werkten samen de onderdelen bij de meerkamp af. Nadat ze de spanning na hoogspringen van zich af konden zetten, verliep de dag alsof ze al jaren meedoen. Geweldig om te zien hoe zij PR na PR scoorden. Dat gold ook voor Shea, die zeer goed meedeed en knap 6e werd op de meerkamp. Ruben haalde ook de 6e plaats op de meerkamp, en was vooral trots op zijn prestatie bij sprint, maar zijn 1000m in een tijd van 3.47 mocht er ook zeker wezen. Ook Annika en Jonas haalden allebei een top 10 klassering en konden na de prijsuitreiking deze leuke dag afsluiten. Helaas was Isabel nog geblesseerd, beterschap namens je collega atleten.

Na de meerkamp was het de beurt aan de ‘rest’. Alle junioren werkten hun onderdelen af in het lekker zomerzonnetje waarbij een ijsje niet mocht ontbreken. Amber knalde op de 1000m naar een PR, Freke haalde snelheid op de sprint onderdelen, Meike kogelde bijna 8m, Rik en Michiel PR-den op de 1500m, Thomas sprong weer lekker hoog, Rens speerde en liet de discus vliegen, Jan sprintte en sprong ver, maar helaas zonder Daan die iets te enthousiast is geweest op schoolkamp. Ook beterschap voor jou Daan. Fijn dat je kwam supporteren.

Gedurende de dag stond ook de strijd der titanen op het programma, mede dankzij de organiserende hulp van Spiridon, de 400 meter van de familie Gulickx, een uitdaging ontstaan enkele jaren geleden, zaterdag was het dan zover. Helaas kon Erwin alleen zijn zoon Rens achter hem houden, maar Martijn en Michiel lieten al snel hun achterlicht zien. Top gedaan alle vier in deze unieke 400 meter serie.

Nog een dankjewel aan Spiridon voor de organisatie, atleten natuurlijk voor het meedoen en de ouders voor alle hulp. Wedstrijdjes zijn spannend maar ook zeker leuk en gezellig. Heb jij ook zin, laat het ons weten. Meedoen is belangrijker dan winnen en een persoonlijk record is ook goud waard.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/37794/231/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/tLyiYYF8HXJGm4Td6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *