Clubkampioenschappen 2022

Zaterdag was de dag van de jaarlijkse clubkampioenschappen, doorgaans een zonnige dag. Maar deze keer dachten de weergoden daar anders over. Er kwam zelfs een bladblazer aan te pas om de hoogspringbaan droog te blazen.

Gelukkig hebben we bij Gloria genoeg tentjes en een fijn clubgebouw, maar de atleten van Gloria zijn echte bikkels en trotseerden de regen. Er kwamen zelfs meer atleten dan op de wedstrijdlijst stonden ingeschreven. Dit in combinatie met de regen zorgde helaas toch voor wat vertraging in het programma.

De clubkampioenschappen zijn er vooral om te kijken wat je het afgelopen jaar allemaal hebt geleerd en of je weer een PR kan scoren. En dat lukte, de records vlogen ons om de oren. Voor sommige atleten was het de eerste echte wedstrijd, wat best spannend is. Iedereen deed zijn uiterste best en werd aangemoedigd door de supporters.

Na al dat hard werken was het tijd voor de prijsuitreiking en een lekkere versnapering in de kantine, waar ook weer soep werd geserveerd, geschonken door t Loopt in de soep, dankjewel Danielle. Verder willen we iedereen bedanken die heeft bij gedragen aan deze editie, ouders, jury leden, organisatie, atleten en van Kaam & Partners, onze trouwe sponsor van o.a. de clukkampioenschappen. Samen zijn we sterk.

Primeur dit jaar was de registratie op atletiek.nu waar alle uitslagen en PR’s zijn terug te vinden: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/37808/

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/LzwamF4BSoxG16CH9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *