Clubkampioenschappen

IMG_6336

Trots presenteren wij u

Onze clubkampioenschappen.

Zaterdag 23 september was gelukkig een stralende dag! Dus genoten we op het atletiekveld van de sportiviteit van jong en oud! Het blijft jammer dat niet  alle atleten meedoen. Trainers staan een jaar lang paraat om atleten de kneepjes van  atletiek bij te brengen.  Dus het is leuk om het jaar af te sluiten met wat er geleerd is en weer een nieuwe start te maken in een “oudere” categorie.

Maar we gaan het niet hebben over diegene die er NIET waren. We gaan het hebben over de atleten die meededen en dus allemaal winnaars zijn!

Alle atletiekonderdelen komen aan bod! De ene atleet kan beter springen, de ander beter lopen of werpen. Maar iedereen blinkt wel ergens in uit.  Het blijft dan ook vaak tot het laatste onderdeel spannend wie er met die felbegeerde titel (en beker) naar huis mag.

Geweldig blijft het om te zien dat we echt een grote familie zijn. Cas kan wel een kinderdagverblijf beginnen. De kleine atleetjes hingen figuurlijk aan hem. Thomas deed voor het eerst mee aan een wedstrijd en ging naar huis met Zilver en gaf zich meteen op voor de Euregio team challenge op 7 oktober 2017. De hoeveelheid PR’s (persoonlijke records) die sneuvelde bij onze atleten is niet te tellen.  Duncan  had nog een zware avond voor de boeg, maar had een geweldige sportieve dag gehad waarbij  de beloning  Zilver bleek te zijn. Op de looponderdelen valt  voor hem nog wat winst te behalen. Maar als hij net als afgelopen week op de fiets blijft komen (keurig met fluoriserend hesje aan en goed verlichte fiets) dan komt het wel goed met die uithoudingsvermogen. Raf knoopt zijn schoenen aan elkaar om te gaan hoogspringen, geen trainer die die techniek begrijpt!? Maar we hebben er wel plezier om met zijn allen.

Onze trainers lieten zich ook weer van hun beste atletiekkant zien. Trainer Koen had eigenlijk wel wat extra aandacht verwacht van Claudi om nog beter te presteren. Claudia werd voor de 15e maal clubkampioen! Tom blijft Tom en gaat alleen voor de overwinning en moest met lede ogen aanzien dat Timo hem voorbij liep op de 1000 meter of speelde hij voor Haas?  Paul en Laura zijn ook niet de minste op atletiekgebied. Het is fijn als trainers in de buurt zijn voor hun atleten. Want ook al doe je al jaren aan atletiek, onzekerheid bij een wedstrijd blijft. “moet discus werpen met de goede hand”, was een prangende vraag van Amy. Wij denken dat je altijd alles met je beste hand moet doen Amy.

Clubrecords

Hier moeten we nog even op ons gemak naar kijken 

 

Onze clubkampioenen van 2017

 

Kleuters              Jans Grummels  & Kik Hendrix

Mini pupillen     Bente Voskens & Rens Gulickx

C pupillen           Amber Jansens & Raf van Tilburg

B pupillen           Quinty Bierens & Barney van de Broek

A pupillen           Femke Sprangers & Michiel Gulickx

D junioren          Timo Timmermans & Jody Slockers

C junioren          Anouk Verheijen & Robbe van Tilburg

A junioren          Claudia Verheijen

senioren             Laura Verheijen en Tom Michielsen

masters               Koen Raeijmaekers

 

Loopgroep

Sanne van Breda & Tom Michielsen zijn clubkampioenen bij de loopgroep.  Sanne was Ellen & Margot op ieder onderdeel te snel af.  Onze “Iron” Tom was de snelste man, who else? Maar ook een diepe buiging voor Ronny, Erwin, Rob, Igor en Pieter!

Dank je wel

Atleten voor het meedoen! Dank je wel ouders, juryleden voor jullie hulp. Dank je wel trainers voor jullie geduld om het afgelopen jaar onze atleten weer wat meer zelfvertrouwen te geven.  Je ziet atleetjes groeien. Daar doen we het toch allemaal voor. Zorgen dat iedereen op zijn of haar manier kan genieten van sport en in ons geval Atletiek.

Klik hier voor de uitslagen van de clubkampioenschappen.

Foto’s Erwin

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *