Clubkampioenschappen cross

Het was zaterdag geen weer zoals gebruikelijk bij een cross, maar dat vonden de meeste atleten geen probleem. Onder een fijn herfstzonnetje werd de 3e editie van de clubkampioenschappen cross afgewerkt op het terrein van Gloria geflankeerd door de vlag van Van Kaam & Partners, administratie en bedrijfsadvies.

Zoals gebruikelijk mochten onze kleuters als eerste van start, best spannend, het rondje lopen niet op de baan maar in het bos, met publiek. Toch konden deze toppers allemaal hun rondje afwerken en een mooie diploma mee naar huis nemen. Ook de pupillen, sommigen met al wat meer wedstrijd ervaring, deden hun ongelooflijke best om de beste tijd neer te zetten. Ook dit resulteerde in superprestaties, PR’s en een mooie prijsuitreiking.

Voor de meeste junioren is een cross gesneden koek en dat bleek ook zo. Na afloop en in afwachting van de prijsuitreiking werd er ook door deze atleten mee geholpen met het opruimen van het parkoers, dank jullie wel, ook daarin blijken jullie toppers te zijn.

Uiteraard bedanken we iedereen die heeft meegeholpen aan deze 3e editie en mocht je er geen genoeg van krijgen, het cross seizoen staat ook weer voor de deur. https://www.regio13.nl/cross-circuit/kalender/ Opgeven kan via de mail van wedstrijdsecretariaat. Hopelijk doen jullie allemaal mee, zodat we weer met de nodige gezelligheid een gooi kunnen doen naar het podium voor verenigingen. Ook hier staat gezelligheid weer voorop.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/w4KtPGK83E8YyiVQ8

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *