Gloria Junioren op weg naar de eeuwige roem

Competitiegeweld in Dongen

Een dag voor de grote FBK games, mochten de C/D Junioren in Nederland zich klaar maken voor de 2e competitieronde. In Regio 13 was Atledo te Dongen de gastheer voor de Gloria JJD en MJC.

Arne en Kobe waren deze keer van de partij, waar ze vorige wedstrijd aan zich voorbij moesten laten gaan. Kortom een extra reden voor te knallen. En dat deden ze, vooral tijdens hun 80 meter sprint, kwam al de energie eruit en dat resulteerde in een 2e en 3e plaats in hun serie. Quinn en Timo mochten deze keer hun 3 onderdelen (discus, hoog en kogel) gezamenlijk afwerken. Altijd leuk om de onderlinge strijd te volgen, deze keer werd het 2-1 voor Quinn. Martijn had last van zware benen tijdens ver en kwam niet lekker uit met horden, maar de 1000 meter daarentegen ging super. Een vette PR met een verbetering maar liefst 8 seconden, top.

Bij de C meisjes moesten we het helaas zonder Itske en Lieke doen. Emelie ontpopt zich steeds meer als een allround atleet. We kunnen haar inzetten waar we maar willen, presteren doet ze altijd. We zijn echt super blij met haar. Ook Nikki kreeg een onderdeel te verwerken welke bij haar niet echt in de top staat als leukste onderdeel. Ondanks dat gaf ook Nikki alles voor het team. Gitte Frijters stond aan de start van de 80 m. horde. Vooraf bleef ze maar roepen dat ze het niet kon, maar na de finish ging dat verhaaltje niet meer op. Anouk is onze lange afstand loopster. Ze begon vooraan, maar helaas werd de eindsprint te laat door haar ingezet. Anouk, heb meer vertrouwen in wat je kan. Gitte Wilmsen en Evelien hadden het in een korte tijd heel druk. Ze moesten tegelijkertijd hoogspringen en de estafettelopen. De estafette ging super goed, maar de energie was daarna even verdwenen, ondanks dat viel het hoogspringen zeker niet tegen. In juni nog 1 wedstrijd te gaan, dan gaat het team voor de 4de plaats.

IMG_0752 IMG_0744

foto’s: Bekijk hier de foto’s

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *