Competitie U18/U20 in Zevenbergen

Zondag, dag 2 van het 3e competitie weekend deze keer in Zevenbergen bij Groene Ster. Naast zonnebrand en de nodige (sport)drank, was er weer sprake van een schoenen incident. Uiteindelijk kwam alles op zijn atletiekpootjes terecht en werd het een succesvolle dag.

Thomas haalde bij hoog net niet de 1m80, zijn hand zat helaas in de weg. Later sprong hij ver naar een PR net zoals Pieke die ook een goede 100 meter sprint liep. Rik en Michiel klaarde hun PR klus op de 800 meter. Bij de 4×100 kwamen de heren net wat te kort. De wissel tussen Michiel en Thomas verliep niet vlekkeloos vanwege de schouderblessure van Thomas. Er zit dus nog zeker potentie in om het CR te pakken.

Valerie was blij dat ze deze keer geen steeple hoefde te lopen, maar liep wel een PR op de 800m. Helaas verliep hoogspringen niet zo goed vanwege een omgezwikte voet, beterschap Valerie. Femke mocht aantreden bij ver en kogel en haalde hier een mooie score. Sanne haalde tot slot 2 PR’s bij de 100m en discus, knap gedaan.

Langs deze nog een dank je wel aan Chantal en Ingeborg voor de jury assistentie en Spiridon voor de geslaagde combinatie, voor herhaling vatbaar. Hiermee is de competitie wederom geslaagd en kunnen we terug kijken op enkele mooie wedstrijden. 16 juli is er een open wedstrijd bij Spiridon voor pupillen, junioren, senioren en masters. Ook staan er nog diverse stratenlopen op de kalender. Hopelijk weer met veel Gloria atleten.

Uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/37048/231/

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *