Competitieweekend

Afgelopen weekend stond in het teken van de landelijke junioren competities. Zaterdag mochten de C en D junioren aan de bak, zondag de B junioren.

Prins Hendrik in Vught was de gastheer voor onze C en D junioren, wederom werkten de jongens hun onderdelen af samen met de atleten van Spiridon. De ochtend stond in het teken van de estafette en dan met name de aanval van de jongens C op het clubrecord. Arne, gevallen met de fiets, Martijn, liesblessure en Timo net terug van een knieblessure besloten toch om het team niet te laten vallen en een poging te wagen samen met teamgenoot Mathijs. Helaas kwamen ze net 0,4 sec te kort. Toch een groot compliment voor de jongens die lieten zien dat atletiek ook een teamsport is. Mathijs haalde daarentegen wel het clubrecord op de 300m horden en een PR op zijn favoriete onderdeel 100m. Timo mocht ook 2 PR’s mee naar huis nemen.

Ook bij de meisjes verliep het een en ander met pieken en dalen. Valerie en Sanne namen 3 PRs’ mee naar huis. Femke J. sprintte naar een PR en Femke S. duwde de kogel naar een nieuwe persoonlijk record. Mirre en Imke gaven alles maar kwamen deze keer niet tot een record. Meike worstelt al een tijdje met het hoogspringen, een situatie die hoort bij atletiek. Soms moet je een stapje terug om er daarna weer twee vooruit te zetten, dus ook voor Meike komt het zeker goed.

Michiel, lid van de combi JJD Spiridon/Gloria, had niet echt zijn dag. Tussen de proefwerken door, wilde hij de vorm van Gemert doorzetten. Helaas dachten zijn benen daar anders over. Volgende keer beter.

Dit was de laatste wedstrijd van de competitie 2019, we kunnen terugkijken op een leerzame, sportieve maar vooral leuke wedstrijden. Adriaan en Daniëlle nog bedankt voor de helpende handen, we kregen complimenten over de mooi aangeharkte verspringbak, top.

Zondag mogen de B junioren Gitte en Nikki nog aan de bak. We zijn benieuwd naar hun prestaties.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *