Cross in het Mastbos

De Mastbos cross is een wat grotere cross in het circuit georganiseerd door Sprint Breda. Bij het ophalen van de startnummers bleek e.e.a. niet goed te zijn gegaan met de inschrijvingen. Blijkbaar gunt Sprint ons extra punten in het klassement, enkele atleten waren namelijk 3x ingeschreven, helaas andere weer niet. Het wedstrijdsecretariaat heeft dit echter snel opgelost, zodat iedereen op tijd kon starten.

De eerste run was voor Pepijn en Jonas. Beide heren ontpoppen zich tot echt crossers. Ook Annika heeft de cross spirit gevonden en haalde zelfs een zeer mooie 5e plaats in dit sterk deelnemersveld en ook Kaat haalde met haar 7e plaats veel punten binnen voor het klassement. Lander liep ook een mooie wedstrijd maar heeft flink wat concurrentie te duchten voor zijn podiumplaats in het klassement. Amber had vandaag niet de juist benen maar haalde nog wel een top 10 klassering gevolgd door Mirthe die zoals altijd volop genoot van de ambiance.

Rens stond op de 3e rij net als Tim, maar beiden vochten zich al enkele plaatsen naar voren met de start. Meike en Freke liepen samen in een groepje kort achter de koplopers, uiteindelijk kon Freke nog de juiste versnelling plaatsen maar ook Meike liep een zeer goede wedstrijd.

Bij de junioren D, hadden we weer extra versterking van Stanley en Barney, gelukkig maar want Juul had nog spierpijn van zijn voetbalwedstrijd de dag ervoor. Rik was er ook weer bij en liep met een gemiddelde snelheid van bijna 14km/u Echt knap.

Michiel en Nikki mochten de dag voor Gloria afsluiten. Helaas hadden beiden nog wat last van blessure perikelen maar liepen wel de nodige punten voor het klassement naar binnen.

Volgende week de laatste, in Dongen en uiteraard na afloop het cross/indoor feestje. Hopelijk met een mooie bronzen crossplak als resultaat, want dat hebben jullie absoluut verdiend.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2020012612907&tl=nl&zk=gloria

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/dKq3YFGhWKpgoiLs9

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *