De laatste Liberty Run

De laatste keer
Liberty Run in Waalwijk

Voor de 10e en laatste keer, werd de Liberty Run in Waalwijk georganiseerd afgelopen vrijdag.  De opbrengsten gingen al die jaren naar Inloophuis Toon, een opvanghuis voor kankerpatiënten, hun familieleden en vrienden.
Martijn stond al vanaf de 3e editie aan de start, vanaf toen een jaarlijks terugkerende wedstrijd op de kalender.

Rens mocht als eerste aan de bak met zijn 700 meter.  Hij had al een gouden en bronzen trofee, en deze keer maakte hij met een 2e plaats zijn rijtje compleet.  Met een gemiddelde snelheid van 17 km/h liep hij als een dolle en mocht daarna de prijs in ontvangst nemen.  Michiel stond inmiddels klaar voor zijn 1175 meter, een bliksemstart en een 5e plaats als resultaat. Martijn wilde, ondanks de competitiewedstrijd een dag later, toch meedoen aan deze laatste editie.  Echter een knieblessure gooide roet in het eten en Erwin hielp zijn zoon mee naar de finish. Erwin moest hierna nog tijd inhalen tijdens zijn laatste 2 rondes en eindigde uiteindelijk in een tijd van 37.25

Na afloop stond er zoals gebruikelijk een ijsje op het menu en mogen we terugkijken op een mooie wedstrijd die helaas van de kalender zal verdwijnen.
IMG_5105

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *