De laatste van het jaar, Lidocross

ACW in Waalwijk organiseerde traditiegetrouw de laatste regio 13 cross van het jaar. De zonnige start beloofde een mooie cross dag voor Gloria.

Ronny en Erwin mochten in het heerlijke winterzonnetje starten voor hun 9500 meter. Ronny eindigde net binnen de top 10, Erwin net er buiten. Ondertussen warmden Nikki en Martijn zich op voor hun afstand. Inderdaad, Martijn weer aan de start na een half jaar blessureleed en hij is weer op de weg terug met een mooie 4e plaats. Nikkie liep wederom naar eremetaal, dit keer zilver.

Omdat de vaste warming up trainer zelf weer mee deed, werd de warming up voor pupillen deze keer georganiseerd door Geert, papa van Amber, Lander en niet te vergeten Xander, altijd als supporter erbij. Papa weet blijkbaar de juiste snaar te raken, Lander pakte goud en Amber zilver. Maar ook Brim, Mirthe en Jitte liepen geweldig, wat een strijd weten deze pupillen telkens weer te leveren. Ook Stan had het zwaar maar liep naar een mooie 6e plaats, kort gevolgd door Rens die nog een eindsprint er uit perste. Tim probeerde ook bij Rens aan te haken en Niels maakte het rijtje voor Gloria compleet.

Freke, Meike en Ziva zijn bij de cross een drie-eenheid. Freke mocht weer een medaille aan haar prijzenkast toevoegen en Meike eindigde kort er achter. Ook Ziva geeft altijd alles en heeft na de wedstrijd altijd eventjes tijd nodig om bij te komen. Rik, was er ondanks zijn Villa Pardoes run van de dag eerder, er gewoon bij net als Juul die laat zien dat atletiek een goede basis is voor zijn andere sport, voetbal.

Valerie en Michiel mochten het cross bal sluiten. Beide zijn al jaren bij Gloria en ook nu hielpen ze elkaar verder. Voor Michiel extra bijzonder omdat hij eindelijk na zijn blessure weer progressie maakt en het vizier weer naar voren heeft staan.

De volgende cross is in januari, dan staat de Goirle cross op het programma. Uiteraard zijn er nog genoeg andere leuke wedstrijden tussen de feestdagen door, dus we hoeven niet stil te zitten. Oh ja, mocht er nog iemand zijn of haar spikes willen laten schoonmaken, Patricia blijkt dit goed te kunnen 😉

Prettige feestdagen en een sportief 2020 !

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/WEpJzBzH1kqLuX2u6

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019121513343&tl=nl&zk=gloria

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *