Lopen met Kerst

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Ook met Kerst wordt staan onze Gloria Atleten “gewoon” aan de start van een wedstrijd!

Na de gerestaureerde kerststal van Kor en Jan Luckman bewonderd te hebben zijn 4 gloria-atleten afgereisd naar Arnhem om deel te nemen aan de Derdekerstdagloop.
Een kwartier voor de start van de 14 kilometer arriveerden we in Arnhem. Nipt voor het startschot stond Frans van Gestel aan de start.
Het parcours van de halve marathon gaat voor ongeveer 90% over autovrije verharde fietspaden door bossen en over heidevelden van Het Gelders Landschap en Natuurmonumenten.
Voor de start van de halve marathon werden alle grote atleten verwacht voor een interview, zo ook Marie-José van de Corput.
Voor en tijdens het lopen viel er af en toe lichte motregen. Door het te overbruggen hoogteverschil van 185 meter waren de spieren van de Glorianen flink verstijfd. Gelukkig kon Frans van Gestel rekenen op zijn autosporthandschoenen, zodat iedereen verzekerd was van een voorspoedige en veilige autorit richting Baarle. Zoals gebruikelijk zijn we onderweg gestopt bij restaurant In ’t Groene Woud om de inwendige mens te versterken en gezellig na te praten over de wedstrijd.
Hierbij de gelopen tijden:
14 km
Frans van Gestel 1:22:05
Halve marathon
Cees Nooren 1:42:00
Marie-José van de Corput 1:46:33
Kor Luckman 1:58:44

En dan was er nog de kerstcross in sprundel! Of een “sprint” voor Michiel en Martijn!

Jongens tem 8 jaar (450m)
4e Michiel Gulickx 1.47

Jongens 9 tem 12 jaar (900m)
12e Martijn Gulickx 3.41

Korte cross mannen (3200m)
16e Erwin Gulickx 14.37

En om in de kerstgedachten te blijven……Joyce en Ron liepen gezellig samen de Kerstcross in Breda.
8 km 44:29.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *