Drukke maand voor Gloria Atletiek

Hurry Hurry Hurry, Quick Quick Quick
Gloria Atletiek zet een pasje bij

September is een drukke maand voor Gloria Atletiek! We zijn het “schooljaar” goed begonnen veel nieuwe atleten die “proeftrainingen” krijgen. Als wij die snuitjes zien na de training hebben we het gevoel dat we goed bezig zijn. Onze trainers hebben er ook weer zin in. Inmiddels hebben we zo ongeveer alle atleten weer gezien. Afgelopen zaterdag is start to run weer begonnen, onder de bezielende leiding van Winy Knippen. En mocht u denken, had ik nou maar……….kom dan maar gewoon op zaterdag 14 september naar de 2e start to run training om 9.30 uur op het Atletiekveld.
Bij Gloria Atletiek ben je ten alle tijden welkom voor een proefles! Meer info via de site www.gloria-atletiek.nl (en of contact formulier boven aan de website).
Zaterdag 14 september start een jurycursus bij Gloria Atletiek. De jurycursus neemt 2 zaterdagen in beslag 14 & 28 september van 9.00 tot 14.00 uur. Zowel Nancy als Vera gaan hieraan meedoen. De training van de mini-pupillen wordt overgenomen (14 september door Sandra Tuijtelaars, 28 september door Claudi Olieslagers).
Op zaterdag 21 september is de Benego. Een wedstrijd waarin drie Belgische en drie Nederlandse teams tegen elkaar strijden. Dit jaar is de Benego in Baarle-Nassau. En zeg nou zelf, Baarle-Nassau-Hertog is de “place to be” als het Belgisch en Nederlands aangaat. Omdat we tijdens de wedstrijd heel het atletiekveld nodig hebben, moeten we de training voor één keer afzeggen. Dus als je niet meedoet, mag je op zaterdag een keer uitslapen. We zoeken nog hulp. Dus mochten er mensen zijn die graag bij deze wedstrijd willen zijn. Dan horen wij het graag!
Zaterdag 5 oktober zijn onze clubkampioenschappen. Hierover later meer, maar zet deze datum op de kalender. Zodat je erbij bent.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *