Duathlon in de bossen van Baarle + uitslag

Zaterdag stond de inmiddels traditiegetrouwe run-bike-run van Gloria op het programma. Dit jaar mochten de jeugdleden ook hun opwachting maken, solo of duo. Michiel en Amy (team Ami) bleken een ijzersterk team en kwamen als eerste over de finish op het stoffige parkoers. Opgejaagd door team Lotte/Jordi die ook bewezen een goed duathlon koppel te vormen. Ook de solisten hadden een zware kluif aan het parkoers, maar petje af voor al onze pupillen en junioren die dit huzaren stukje tot een goed eind hebben gebracht. Cas, een beetje moe van de avond ervoor??? wilde alles geven. En dat lukte, wel een kleine kanttekening dat hij de weg even kwijt was, maar dat zal ongetwijfeld met het publiek langs het parkoers te maken hebben gehad. Ook de familie Oomen was goed vertegenwoordigd. Axel, Kristian en mama Joyce, en niet te vergeten trouwe supporter Lenthe. Itske kon helaas niet meedoen vanwege een griepje maar bij de volgende wedstrijd staat zij zeker weer aan de start. Oh ja, Timo zijn spatbord is ook weer terecht en zo kon iedereen na afloop genieten van een lekker bekertje water.
Ook het startveld bij de volwassenen loog er niet om. Joep en zijn maatje Wessel bleken voor iedereen een maatje te groot, maar dat is geen schande, beide vlogen als een ‘gek’ door het bos en lieten hun topvorm zien. Zo ook Julien en Henny, het koningskoppel die samen een zeer mooie 3e plaats in de wacht sleepten. Marloes had haar Hoogerland-momentje en dacht sneller te zijn doorheen het prikkeldraad. Maar ondanks de diverse snijwonden en schrammen, reed ze de wedstrijd uit, gesteund door al haar collega atleten. Luc testte zijn nieuwe fiets, Chantal testte haar helm, Marijke testte haar conditie en was tevens de compagnon van special guest Ria, die liet zien het MTB-en onder de knie te hebben. Helaas kunnen we niet iedereen zijn/haar verhaal publiceren, maar daarvoor verwijs ik naar betrokkenen en uiteraard de foto’s en uitslagen.
Een extra dankjewel aan de activiteitencommissie: Sandra, John en Paul, in het speciaal Julien voor het mooie parkoers, Claudi voor de EHBO en tijdwaarneming, Catrien voor de helpende hand en mental support en iedereen die we nog vergeten zijn. En natuurlijk tot volgend jaar !!

verslag: Erwin Gulickx

Klik hier voor de uitslag

Reacties

 1. Gerard
  27 juni 2015 om 21:16

  Was heel leuk, ik heb ook genoten als toeschouwer!!!

 2. Marijke
  27 juni 2015 om 21:58

  Volgende keer zorg ik er voor dat ik alles weer mee kan doen. Dit was net een rondje te ver nog. I’ll be back!

 3. jorinda
  28 juni 2015 om 21:50

  volgende keer doe ik het ook alleen, goed georganiseerd, toppie!

 4. Leemans Julien
  30 juni 2015 om 07:30

  Ik ben blij dat iedereen het geslaagd vond.

 5. Luc
  1 juli 2015 om 17:42

  Geslaagde organisatie en weeral erg gezellig. Goed gezeldschap.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *