Een extra speciale paastraining

Pasen, de lente in het land, dan is het weer tijd voor een speciale training. Deze keer met een bijzondere gelegenheid, namelijk de 50e verjaardag van de moeder overste van onze jeugdtrainers, Claudi.

Claudi werd door alle atleten warm ontvangen en verrast met diverse cadeautjes, spelletjes en een hele grote 50. De training stond bol van de leuke onderdelen, rollatorrace, 50-je prik, boter kaas en eieren, ballonnenrace, estafette parkoers en nog veel meer. Voor Claudi kon de dag niet meer stuk.

De junioren hadden de tijd van hun leven. Als ware assistenten van de paashaas, moesten zij op zoek naar de verloren paasmandjes. De speurtocht leidde van ei tot ei door het bos en uiteindelijk konden ze hun missie volbrengen en de mandjes vullen met eieren, maar of die ooit zijn bezorgd….

Ook voor Amber was het een speciale dag. Zij kreeg van Paul een aangepaste training wat past in haar revalidatieschema. Een langdurige blessure houdt haar al geruime tijd aan de kant. Amber, top gedaan en hopelijk zien we je weer snel terug bij de reguliere trainingen.

Namens iedereen van de club, feliciteren we Claudi en wensen we haar het allerbeste en wie weet, wordt de rollatorrace ooit nog een echt atletiekonderdeel.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/3AFtXUyXyVE9kzhi6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *