Enclavecross weer succesvol verlopen

De eerste zondag van december, tijd voor wederom een editie van de Enclavecross, al decennia lang een traditie op de regio 13 kalender. Om 10.25 klonk het eerste startschot voor de kleuters. Meedoen is winnen, zeker in deze koude omstandigheden. Maar liefst 26 kleuter deden mee en deden zo hun cross ervaring op.

Hierna was het de beurt aan de pupillen die in groten getale aanwezig waren, fijn om te zien dat er veel pupillen plezier beleven aan een crossloop. De podiumplaatsen werden goed verdeeld over diverse verenigingen hetgeen het spannend maakt in het cross circuit. Spannend was het ook bij de junioren, er werd gestreden tot de laatste meters. De afstanden bij de junioren zijn al wat langer en daarom petje af voor de strijd die werd geleverd.

Ook bij de vrouwen categorieën was er genoeg strijd te zien. Ook hier werd er goede zaken gedaan voor het klassement, individueel en club, dat was bij de mannen niet anders. Ook fijn om te zien dat er recreanten aan de start stonden, lopen is per slot van rekening een sportieve en gezonde activiteit, lekker buiten in de natuur, wat wil je nog meer. En uiteraard super trots op de 1e plek van onze Nikki!

Uiteraard willen we iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan deze editie, alle vrijwilligers, atleten, begeleiders en supporters. En zeker niet te vergeten onze sponsoren die dit evenement mogelijk maakten.

Tot volgend jaar !

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2022120413352

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/ZVXnTK1KAqL3uuGc6

Foto’s deel 2: https://photos.app.goo.gl/3XZiAh32Xy7Na4XV6

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *