ENCLAVEwandeltocht 2021 van start!

Toen vorig jaar, nét na de ENCLAVEwandeltocht, corona zijn gezicht liet zien hadden we de goede hoop dat het een jaar later wel weer over zou zijn en we gewoon onze wandeling zouden kunnen organiseren.

Iedereen weet inmiddels waar we staan en helaas is het niet mogelijk om de 9e editie van de EWT groots te organiseren.
Maar wij bij Gloria Atletiek laten ons niet uit het veld slaan.
Ons motto is: wandelen kan altijd!

Routes:

Routebeschrijving en routekaart 8 km

Routebeschrijving en routekaart 15 km

De routes downloaden voor GPS kan via onderstaande de website routeyou:
Route 8 km op routeyou
Route 15 km routeyou

Wij hebben 2 wandelingen van 8 en 15 km uitgezet.
De start voor beide wandelingen is vanaf de parkeerplaats bij Gloria Atletiek.

Je kunt de routes uitprinten of downloaden op je telefoon. Uiteraard denken we ook aan mensen die digitaal minder onderlegd zijn. De routes liggen klaar bij Jumbo Bart en Katja de Bresser in Baarle-Nassau en ze liggen in een kastje dat bij de start staat.
(Dank aan Toerisme Baarle voor het uitlenen!)

Maar onze service gaat nog verder. Als je een mailtje stuurt naar:  wandelen@gloria-atletiek.nl dan sturen wij je de routes per mail door. Ook voor vragen kun je ons via de mail bereiken.

De routes zijn mede aan de hand van het knooppuntennetwerk uitgezet, dus voor iedereen prima te volgen. Ze zijn voornamelijk onverhard en zoals u van ons gewend bent zijn zult u dicht bij huis wellicht paadjes ontdekken die u voorheen nog nooit hebt gezien. Let op; deze routes worden niet met pijlen uitgezet. Zorg er dus voor dat je de route bij de hand hebt.

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen over deze wandelingen. Omdat we het persoonlijk contact gaan missen hebben we ook hier iets op bedacht. In het kastje bij de poort van Gloria Atletiek staat een kastje met daarin een boekje waarin u uw ervaring kunt opschrijven. Ook alleen uw naam en met hoeveel mensen u heeft gelopen is voor ons al leuk om te lezen.  Dit kastje staat daar heel de maand en we zijn heel benieuwd naar de reacties.

Juist in deze onzekere tijd is het fijn om iets te hebben om naar uit te kijken en daarom organiseren wij ook dit jaar wederom de Enclave Wandeltocht.
Ja, uiteraard wel in aangepaste vorm. We bombarderen de hele maand Maart tot Gloria Atletiek Wandelmaand.

Wij wensen iedereen heel veel wandelplezier, blijf rekening houden met de geldende regels rondom corona en blijf gezond!

Met dank aan Jumbo Bart en Katja de Bresser

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *