Euregio Teamchallenge in Düren op zaterdag 1 oktober

Wij zijn als atletiekvereniging uitgenodigd om deel te nemen aan een internationale wedstrijd met een 10-tal kleinere atletiekclubs. Er zullen verenigingen uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland aanwezig zijn. Vele atleten zullen deze dag aanwezig zijn; een mooie uitdaging om je meten met deze internationale atleten.

De meerkampwedstrijd vindt plaats in Duitsland in de plaats Düren, op zaterdag 1 oktober. We willen ons met Gloria Atletiek weer van de beste kant laten zien. We hopen daarom met een hele grote groep wedstrijdatleten (van mini-pupil tot en met master) op 1 oktober naar Duitsland te kunnen gaan.

We willen met de bus naar Duitsland afreizen (vertrek ongeveer 7.00 uur). Afhankelijk van het aantal opgaven zullen we alleen of samen met AVR’69 uit Reusel een bus huren. (Als het aantal opgaven tegenvalt, kan er altijd nog besloten worden om met eigen vervoer te gaan.) Hiervoor willen wij een bijdrage aan de atleten vragen en wel als volgt:  voor de jeugd (-18) € 5,- en voor de overigen (+18) een bijdrage van € 10,-.  Het is niet uitgesloten dat er ook atleten met de auto willen gaan, dit is uiteraard mogelijk geef dit dan duidelijk aan als je je opgeeft.

Gelieve je op te geven uiterlijk 24 september tijdens de clubkampioenschappen.

Opgeven kan je doen door een mail te sturen naar michielsentom@hotmail.com

Het rekeningnummer van Gloria Atletiek:
NL32RABO0103816348 (ovv Euregio Teamchallenge + naam deelnemer)

 

Wil je als trainers/begeleider mee, geef je dan ook op zodat we weten hoeveel stoeltjes in de bus we moeten reserveren.

 

Wedstrijdprogramma

Reacties

  1. Jeroen Evers
    22 september 2016 om 12:37

    aanmelding Sjoerd en Lotte Evers voor clubkampioenschappen van zaterdag a.s.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *