Foutieve uitslag scholencup recht gezet!

STRATENLOOP HET BELS LIJNTJE. FOUTIEVE UITSLAG BIJ UITREIKING SCHOLENCUP RECHT GEZET
Afgelopen zaterdag werd tijdens de stratenloop “Het Bels Lijntje” door leerlingen van diverse lagere scholen gestreden om de scholencup. Vanuit diverse scholen uit Baarle en omgeving had zich een respectabel aantal kinderen ingeschreven om als team voor hun school hun best te doen voor een podiumplaats.
Na de wedstrijden in de verschillende categorieën rolde er een uitslag uit de computer waarna de Baarlese sporter Edwin Vermetten de drie beste scholen op het podium voorzag van medailles en de toezegging dat deze drie scholen een mooi geldprijs zouden ontvangen om hiermee iets sportiefs te regelen voor hun leerlingen. Maarrrr.. er zat een forse adder onder het gras, door fouten van “administratieve” aard, waren er namen van deelnemers niet terecht gekomen bij de school waarvoor zij in het strijdperk waren getreden. Na het ontdekken van de fout is de voorzitter van Gloria Atletiek , Frans van Gestel, direct in overleg gegaan met de directies van de betreffende scholen. Gelukkig hadden zij alle begrip voor de ontstane situatie en lag er uiteindelijk een tweede, definitieve, uitslag op tafel en die is als volgt :
1e en winnaar: De Regenboog Baarle Nassau
2e Akkerwinde Baarle-Nassau
3e De Vlinder Baarle-Hertog
Direct na het oplossen van het probleem is een vertegenwoordiger van de vereniging op bezoek gegaan bij De Regenboog en heeft de welverdiende prijs en de grote wisselbeker alsnog overhandigd in het bijzijn van alle leerlingen. Uiteraard wil het bestuur van Gloria-Atletiek alle betrokken scholen bedanken voor hun sportieve opstelling in het oplossen van het probleem.

Alsnog de felbegeerde  bekerEre wie ere toekomt

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *