Genoten bij de indoor in Tilburg

HEEL VEEL GLORIA BLAUW IN TILBURG

Best spannend een indoor, zelfs voor de trainers als ze op een plek komen waar ze nog nooit zijn geweest en al bij voorbaat gewaarschuwd zijn voor de drukte en de te kleine ruimte. Maar het viel alles mee in de Pellikaanhal in Tilburg. Het was compact, dat heeft ook voordelen. Trainers zijn er sneller als atleten hulp nodig hebben. Koffie was binnen handbereik en ouders hadden de waarschuwing voor lief genomen en zorgden dat de atleten alle ruimte hebben. Chapeau dus voor de organisatie. In de ochtend waren onze pupillen aan de beurt. Doordat het chrono “ineens” veranderd was, hadden we ineens wel wat kleine logistieke probleempjes. Het was spannend of twee atleten die ’s nachts om 1.30 uur pas in bed lagen, wakker zouden zijn en überhaupt zouden komen. Maar natuurlijk waren ze er gewoon, daarvoor alleen al verdienen Sanne en Femke applaus. Mirre had de berichtjes van gisterenavond niet meer gezien, maar leve Whatsapp en ook Mirre was op tijd in Tilburg. Stefan, was al gewend aan de crossjes. Maar ook indoor blijkt hem te liggen. Broer Timo keek met verbazing wat ze kleine broertje allemaal klaarspeelde, “Hoezo springt dat kleine broertje op zijn eerste wedstrijd 0.85 cm hoog?” Femke, Lobke, Myrthe en Imke hadden het met zijn vieren wel gezellig bij de B pupillen. En ze waren bijna blijer als een van hun het beter deed als ze zelf. Dat heet sportiviteit. Hun uitslagen zijn bijna “gezusterlijk” zo dicht liggen die bij elkaar. Myrthe blijkt over hoogspring talent te hebben, al leek ze dat zelf nog niet helemaal te geloven. Lobke vond de peper bij het sprinten. Femke was trots op het feit dat ze een PR heeft bij hoogspringen en Imke moest leren omgaan met wat teleurstelling. Maar had een hele snelle sprint. Die nog sneller kan als ze niet naar haar buren kijkt. Ook de vier A pupillen dames hadden samen plezier en genoten van de wedstrijd. Mirre behaalde een prachtige 5e plek in de einduitslag, dat beloofd nog wat voor de toekomst. Valerie gaat steeds serieuzer met haar sport om en sprong geweldig mooi hoog. Sanne en Femke doen als echte tweeling niet voor elkaar onder en deze keer was het ondanks het weinige slapen Femke die de sterkste bleek. Michiel was als enige A pupil bij de jongens, maar dat deert hem niet. Timo en Martijn voorzagen hem van goede raad. Ook zijn hoogspringen ging goed, net niet die felbegeerde 1.05…….maar deze komt eraan hoor Michiel. Al met al een fijne sportieve ochtend. Ziva was geblesseerd, maar kwam toch nog even kijken.

Keurig op tijd konden de pupillen naar de prijsuitreiking, terwijl de junioren begonnen aan hun onderdelen. Nu mochten Martijn, Timo en Quinn zelf laten zien waarvoor ze hebben getraind. Timo scoorde een vette PR bij hoog en Quinn sprintte een snelle tijd net als Martijn, die wat achterbleef met hoog.

Als laatste waren de junioren meiden aan de beurt. Bij de D meisjes was het Dewi die de eer van Gloria vertegenwoordigde. Het valt niet mee om helemaal alleen te strijden tegen die andere verenigingen, maar onderschat Dewi niet. Het ene onderdeel ging beter dan het andere, maar wij als vereniging zijn heel trots op deze meid. Dewi, ga zo door. Bij de C junioren was Gloria iets beter vertegenwoordigd. Met de wel bekende 4 stond ook dit maal Gloria haar mannetje. Ook al was de grond wat glad, waren de kogels toch weer vrij zwaar en bleek die 35 meter toch weer net iets langer te zijn dan gedacht, de prestaties waren super. Evelien Versmissen stond op de 1ste plaats. Gitte Wilmsen werd 4de op 12 punten van nummer 2. Anouk Verheyen behaalde de 5de plaats en Gitte Frijters stond stevig op de 6de plaats. Met een deelnemers aantal van tegen de 20, is dit een super resultaat. Op naar volgende week. Dan is er op dezelfde dag een cross in Goirle en een indoor in Dongen. Aan alle atleten, succes!

https://photos.google.com/share/AF1QipMtHeg7Ss9KOTYIjQMcGjncrfcYyyQNFOI3TEa-ueaddruItu1hMDXPkirImq_Vxw?key=REVrNXZvdURwRFhYU0NFMGRZS3JKZ1ZpbEw3OUNR
(link naar de foto’s van Erwin)

IMG_0328

IMG_0404

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *