Gerard Wouters Erelid Gloria Atletiek  & waarderingsspeld Atletiek Unie.

Na het laatste atletiekonderdeel  proberen we altijd snel met de prijsuitreiking te beginnen. Gerard Wouters onze penningmeester is dan  meestal in zijn “gele pipowagen” nog de puntjes op i aan het zetten m.b.t. de uitslag.  Terwijl hij bezig was hoorde hij met een half oor, dat er iemand geëerd ging worden die 25 jaar lid was. En natuurlijk wist Gerard  als penningmeester en ledenadministrateur  heel goed, dat hij 25 jaar lid was. “Geen tijd”, gaf hij lacherig aan terwijl hij toch mee liep naar het podium “ik moet zorgen dat de prijsuitreiking kan starten”.  Onder het toeziend oog van alle aanwezige inclusief zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen kreeg Gerard van voorzitter Frans van Gestel een medaille omdat hij 25 jaar lid was. Gevolgd door de onderscheiding als erelid. Hierover was Gerard wel verbaasd, want deze speldjes liggen goed bewaard bij hem thuis. Het bestuur had alle moeite gedaan om even een speldje te lenen bij Gerard, met allerlei smoesjes. Maar de speldjes blijven daar waar ze horen, ze zijn alleen voor “ereleden”. Een creatieve oplossing werd gevonden, we leende  van een van onze andere ereleden het speldje. Erelid wordt je niet zomaar, je moet daarvoor echt wel iets betekenen voor Gloria Atletiek. Gerard is dan ook een buitengewoon gewaardeerd actief bestuurslid. Als penningmeester zorgt hij meer dan goed voor de kas. Ook de ledenadministratie doet Gerard, vakkundig. Zijn besluit om na dit jaar te stoppen als penningmeester, betreuren we dan ook. Maar we respecteren zijn besluit en gaan op zoek naar een nieuwe penningmeester. Maar gelukkig blijft Gerard de ledenadministratie doen en ook blijft hij lid van de baancommissie. Gerard kreeg ook nog de waarderingsspeld van de AtletiekUnie opgespeld. Deze speld kwam ook niet “zomaar” naar Baarle, de  AtletiekUnie wil langs deze weg ook haar waardering uiten voor Gerard zijn inzet.  Toen Gerard daarna met twee speldjes en een medaille rijker zelf de microfoon kreeg was hij kort maar krachtig. “Bedankt, maar ik ga nu de uitslag afmaken anders zitten jullie hier vanavond laat nog.” Dat is Gerard, hij doet het voor de atletiek en wil de jeugd  blij maken. Zelf hoeft hij niet zo nodig in het middelpunt te staan en blij gemaakt worden. Terwijl Gerard dus weer achter zijn rekentafel ging zitten. Werden alle aanwezigen getrakteerd op een lekker ijsje van D’n Italjaan.  Want we zijn het niet gewend bij Gloria, wachten op de uitslag.

Gerard namens bestuur, trainers, vrijwilligers en leden van Gloria Atletiek. Nogmaals dank voor jou inzet en betrokkenheid bij onze vereniging.  Hopelijk mogen we over een paar jaar weer een lustrum met je vieren.

 

img_3010 a369d11c-1b78-485c-bcf2-57c6fc0959fa

Reacties

 1. Tom
  24 september 2016 om 19:41

  Echt meer dan verdiend!!

 2. Claudi
  24 september 2016 om 19:45

  Meer dan verdiend…….had ook nog een lintje van de Koning bij gemogen wat mij betreft 😉

 3. Sandra Voeten
  25 september 2016 om 22:34

  Een zeer verdiende ere plaats, echt een van goud.

 4. jan blom
  26 september 2016 om 09:38

  Gerard, nogmaals van harte met je 3 medailles. Ik zal Fons vragen of hij voor jou ook iets kan fabriceren waaraan je ze kan ophangen.

 5. Gerard
  26 september 2016 om 09:56

  Nogmaals bedankt voor alle complimenten en felicitaties, ik vond het hartstikke leuk.
  Zaterdag was ik een beetje overdondert en ik zat nog in “m’n-uitslagen-verwerken-flow”.

 6. Henk Leijten
  26 september 2016 om 19:43

  Gerard Gefeliciteerd zeker verdiend.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *