Gloria Atletiek bij Marathon Rotterdam!

Aangemoedigd door de meegereisde supporters, die we heel erg dankbaar zijn om ons erdoorheen te schreeuwen, zijn we ’s morgens om 10 uur door Lee Towers toegezongen en met kanonnen weggeschoten om aan de 42,195 km te beginnen.

We waren zeer goed voorbereid en iedereen had zijn maandenlange trainingsschema afgewerkt. Maar het zou vandaag erg warm worden om de Marathon te gaan lopen en er moesten extra drankbidons voor onderweg meegenomen worden en extra energie-gels en energie-repen.
Vooraf stelden Nick Verstappen en KPN de kantoren ter beschikking om ons om te kleden en voor te bereiden.
Na een snelle groepsfoto van de Glorianen, liepen we in een heerlijke temperatuur en fijn briesje naar de startvakken. We stonden allemaal in hetzelfde startvak om de laatste tips nog door te nemen.
De Marathon was uitverkocht en dat was door de enorme drukte van hardlopers en soms smalle wegen te merken. Na de start was de temperatuur fijn om te hardlopen en konden we genieten van de enorme aantallen publiek langs de kanten. Maar gaande weg werd het warm, te warm om het tempo aan te houden waar we voor getraind hadden. Veel extra drankposten en sponsposten en de toeschouwers hielpen ons erdoor en de laatste km’s waren zwaar, heel erg zwaar met vele maag – en spierkrampen en blaren.
Iedereen van ons heeft de 42km uitgelopen en met de handen in de lucht over de finsh gekomen. Dis al een geweldige prestatie op zich, zeker als het de eerste keer is en onder deze omstandigheden waarbij vele hardlopers langs de kant lagen of wandelden. Voor Lidy en Petra, Luc en Ramon was het een eerste Marathon en hebben zichzelf overtreft, zeker Luc een toptijd gelopen! Respect voor alle hardlopers!

De tijden op volgorde van binnenkomst:
Luc 3:56:40
Kees 4:03:58
Nick 4:06:38
Judith 4:06:54
Chantal 4:14:42
Ramon 4:16:22
Lidy 4:50:15
Petra 5:00:37

GroepsfotoMR2017

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *