Gloria bij de Chaamloop

De Chaamloop wordt gewoonlijk blauw gekleurd door diverse Gloria atleten, voor vele is dit dan ook een thuiswedstrijd. Ook dit jaar deden er weer veel Gloria lopers mee.

De jongste atleten beten de spits af met de Berenloop. Jelle knalde door het parkoers, later gevolgd door Matisse en Benjamin. Zij leverden een ware broederstrijd bij de 500 meter, ook Jan maakte er een waar spektakel van in zijn thuiswedstrijd. Marit won brons op de 1000 meter en maakte zo haar supporters ook trots. Thijn was supertrots op zijn prestatie en terecht. Een wedstrijd is toch wat anders dan de training en best spannend, en als het dan is gelukt, mag je zeker trots zijn. Mirthe en Rens hielpen elkaar naar een bronzen medaille en sloten zo de jeugdlopen af.

Hierna stond de start van de 5km en halve marathon op het programma. Heel veel Gloria blauw uit de mila groep, maar ook de oudgediende deden mee. Podiumplaatsen, PR’s en mooie tijden in deze warme omstandigheden werden er gescoord. Gloria is supertrots op haar atleten: Lidy, Ed, Vera, Nikki, Michiel, Jan, Daan, Thomas, Juul, Meike, Rik, Mario en wie we nog vergeten zijn.

16 juli naar Spiridon voor de baanwedstrijd of Dwars door Dongen voor de volgende stratenloop uitdaging.

Mocht er iemand niet zijn vermeld in dit verslag, laat het ons weten, dan regelen we snel dat jou naam er ook bij komt.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2022070200668

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/dphZpvd2urcCF6wW7

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *