Competitie bij Prins Hendrik

 

Competitiewedstrijd bij Prins Hendrik in Vugt

Afgelopen zaterdag stond de 2e wedstrijd van de juniorencompetitie op het programma. Deze werd door de zeer gastvrije Prins Hendrik uit Vugt georganiseerd. De atleten konden genieten van een top accomodatie waar menigeen Nederlandse topatleet vele trainingsuren heeft doorgebracht.  Helaas waren er geen meisjes van Gloria aanwezig.

Gelukkig werd er in allerijl nog een alternatief voor de meisjes bedacht , iets minder sportief, programma afgewerkt in Lichtaart en was de dag uiteindelijk toch nog geslaagd.

Er werd zaterdag uiteraard ook nog gesport. De Junioren C jongens hadden er zin in en dat kon je ook zien aan de prestaties. Arne haalde maar liefst 2 seconde van zijn PR bij horde, Mathijs liep de 800 meter van zijn leven en benjamin Michiel, die als D-junior tussen het geweld van die grotere kerels zich staande moest houden, vocht voor wat hij waard was. Martijn op de weg terug van zijn zeskampblessure, beperkte zijn deelname aan kogel en speer zodat hij zijn enkel kon sparen. Hopelijk is op tijd hersteld voor de volgende wedstrijd in juni. Timo is al een tijdje in gevecht met zijn PR op hoog, zaterdag sprong hij 1m40 maar kon helaas niet doorpakken. Wel liep hij samen met zijn teamgenoten naar een verbeterde tijd bij estafette. Top gedaan.

Eind juni is de laatste competitiewedstrijd. We willen uiteraard Paul en Martijn nog bedanken voor de jury-ondersteuning en Prins Hendrik voor hun support en gastvrijheid.

FotoIMG_8843s Erwin

Uitslagen

32906557_2034140626628129_5581527919202664448_n

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *