Gloria speelt belangrijke rol bij Mastboscross

Internationaal geweld in Breda

Sinds vorige jaar is de Mastboscross onderdeel van het regio 13 crosscircuit en is na de Warandeloop de tweede grootste wedstrijd van het seizoen.  Veel deelnemers uit diverse landen deden mee in deze wederom modderige editie. Stan en Amber stonden al vroeg aan de start om een goede positie te veroveren al vóór de start.  Een snelle start is op dit parkoers noodzakelijk omdat na een 50 -tal meters er een versmalling aanwezig is.  Bij een slechte start kan dit zomaar een behoorlijk aantal posities kosten die je dan daarna weer goed moet maken.

Stan liep een dijk van een wedstrijd en werd 2e in dit pupillen geweld. Amber liep ook zeer goed maar eindigde net naast het podium, maar behaalde wel veel punten voor het klassement. Hierna was het de beurt aan Stefan, de die hard B-pupil die dit seizoen al veel crossen heeft gelopen. Een sprint naar de finish kon helaas niet voorkomen dat zijn naaste concurrent net eerder eindigde. Toch knap gestreden. En dan de Gloria Ladies van de A-pupillen, deze keer zonder Valerie, maar wel met Ziva, Imke, Femke en Sanne. En Michiel liet zien zijn stijgende lijn voort te zetten en dat soms extra sport op school en trainen met papa wel zijn vruchten kan afwerpen. Bij de D-junioren, nog steeds zonder Martijn (blessure), vochten Vic, Timo en Arne voor wat ze waard waren.  Met name Vic kwam goed uit de verf en Timo was deze keer Arne te snel af.  Ook Anouk was weer van de partij.  Zonder Anouk gaat de cross niet door.  Neeltje, Erwin en Tom mochten dan het hardloopbal afsluiten bij de senioren en masters.  Zowel Neeltje als Erwin liepen in de top 10, een zeer knappe prestatie.

Het einde van het seizoen is in zicht, soms zijn de laatste loodjes het zwaarst, maar of dat bij iedereen zo is …. ?   Dongen is het decor van de Atledo cross en ook dit jaar weer met een ludieke estafette, de Woeste Zee Estafette. Het eerste Gloria team is al ingeschreven en een tweede en derde is in de maak.  Dat belooft wat, tot dan !

IMG_4127

foto’s Erwin

Uitslagenlijst Mastboscross
JPUPM, MINI PUP M+J
2 Stan Struyfs 04:24
MPUPC, PUP C M+J
4 Amber Jansens 04:38
JPUPB, PUP B M+J
12 Stefan van Tilborg 05:03
MPUPA, M PUP A
29 Ziva Devue 07:29
31 Imke Geenen 07:36
33 Femke Sprangers 07:46
38 Sanne Sprangers 08:17
JPUPA, J. PUP A
29 Michiel Gulickx 07:09
JJUND, J. JUN D
32 Vic Struyfs 08:41
36 Timo Timmermans 09:02
40 Arne Dierckx 09:13
MJUNC, M. JUN C
29 Anouk Verheijen 10:55
M35, MANNEN MASTERS
10 Erwin Gulickx 34:48:00
V35, VSEN.LANGECROSS
6 Neeltje Olieslagers 40:12:00
MSEN, MSEN.LANGECROSS
35 Tom Michielsen 38:04:00

 

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *