Goud en Brons tijdens indoor circuit.

Inderdaad ja, Gloria Atletiek was afgelopen zaterdag weer echt goed bezig. Met een iets kleinere groep dan gewoonlijk verplaatsten de pupillen en junioren zich naar de sporthal van Rijen. Daar vond de laatste wedstrijd van het indoor circuit plaats. Helaas kon Ruud niet mee als begeleiding, maar Koen kreeg van de ouders veel hulp zodat alles toch weer helemaal op rolletjes verliep. Voor Evelien was het eigenlijk maar een training, want ze kon de eerste plaats in het eindklassement niet meer mislopen. Maar zo is Evelien niet, ze wilt altijd laten zien wie de beste is en inderdaad, Evelien behaalde voor de 4de keer (van de 5) goud. Ook Linsy had een grote kans om in het eindklassement op het podium te komen. En ja hoor, Linsy behaalde brons en werd daardoor derde in het eindklassement. Maar ook al behaalde de rest het podium bij de pupillen niet, toch was de rest ook goed bezig. Jolien had de pech om in Rijen nummer 4 te worden, ja, dat is niet echt de leukste plaats. Maar door deze 4de plek eindigde in het klassement als 5de. Anouk kan niet alleen goed lopen tijdens de cross, maar ze is ook super sterk bij de indoor wedstrijden. Zo behaalde ze gedurende de 5 wedstrijden 2 maal brons. Hierdoor eindigde ze op een mooie 6de plaats aan het einde van de 5 wedstrijden. Samen met Jolien probeerde Valerie bij de wedstrijden de kleuren van Gloria hoog te houden en dat is zeker goed gelukt, want in het eindklassement hield ze 2/3 van de deelnemers toch mooi achter zich. Wanneer we het over de jongens hebben, dan zijn wij als Gloria Atletiek helaas snel klaar. Dit jaar was er maar 1 deelnemer die met al die dames de wedstrijden af ging. Maar dat vond Martijn niet erg. Zo hoefde hij de aandacht van al die meisjes met niemand anders te delen. Maar zijn prestaties waren ook helemaal niet slecht. Ondanks dat hij nog maar enkele maanden lid is van de club, heeft hij het voor elkaar gekregen om 8ste te worden na al die wedstrijden. Maar ook diegene die maar aan 1 of 2 wedstrijden hebben meegedaan zijn echte helden. Want tijdens de wedstrijden dat ze aanwezig waren hebben echt laten zijn dat men niet om de atletiek vereniging uit Baarle-Nassau kan. Daarom een een compliment aan: Emelie, Tess, Gitte, nikki, Itske en Imme. Niet alleen de pupillen hebben deelgenomen aan het circuit. Ook de dames Claudia en Laura reisde de regio af om deel te nemen aan de verschillende wedstrijden. Ook al waren ze dan de enige 2 afgevaardigde van Gloria, de regio heeft toch geweten dat ze er waren, met in totaal 4 podiumplaatsen bij de verschillende wedstrijden en een 4de (Laura) en een 5de (Claudia) plek in het eindklassement, mogen we gerust stellen dat deze zussen het heel goed doen. Want ook al behaalde ze dan niet altijd het podium, toch werden hun PR’s regelmatig scherper gemaakt. Er zit dus nog steeds groei in de prestaties en dat is toch het belangrijkste. Nu het cross- en indoor circuit achter de rug is, maken wij ons al weer klaar voor de verschillende baanwedstrijden. De eerste zal a.s. zaterdag al plaats vinden in Tilburg. We hopen dan ook bij deze wedstrijden de atleten van Gloria weer super sterk zullen gaan scoren.