Goud, Veel Pr’s en clubrecords

3de indoorwedstrijd in Waalwijk

Terwijl er gewandeld werd in en rondom Baarle bij de Enclave Wandeltocht, stond zondag ook de 3e indoor van het regio 13 circuit op het programma. Helaas met wat afmeldingen en even leek het er zelfs op dat er geen enkele pupil mee zou doen. Door de wegwerkzaamheden waren ze verdwaald, maar dankzij de doortastendheid en het oriëntatie vermogen van trainer Koen, waren ze net op tijd gearriveerd voor het eerste onderdeel. Martijn en Michiel konden als eerste aan de bak. Michiel nog wat grieperig en Martijn vierde zijn verjaardag tijdens de wedstrijd, wat helaas resulteerde in wat tegenvallende resultaten. Maar dat gaat volgende week weer goed komen in Apeldoorn. Imke was ook weer strijdbaar om te laten zien wat ze kan, met name haar sprint ging super goed, ze was als een speer weg. Sanne, Femke en Valerie streden bij de B-pupillen voor de meeste punten. Als eerste hoogspringen, dan sprint en ten slotte kogelstoten. Het blijft altijd een mooi gezicht hoe de twee zusje helemaal geconcentreerd bezig zijn met hun sport en dat Valerie heel de zaal rond stuitert. Dewi mocht bij de A pupillen laten zien waartoe zij in staat is. Voor haar was het de tweede indoorwedstrijd en dat helpt. Dan weet je al hoe het een en ander gaat. Goed gedaan. Zoals gebruikelijk was het daarna de beurt aan de junioren.
Ook al is Quinn de enige jongen bij de junioren, dat maakt hem niets uit. Hij mengt zich tussen zijn mede atleten en laat zien dat niet alleen de junioren dames goed kunnen presteren, maar dat er zeker ook met hem rekening gehouden moet worden. Quinn, ga zeker zo door. Vanaf volgend seizoen ben je zeker niet meer de enige jongen van Gloria. Enkele jaren konden de atleten van Gloria een lolly verdienen als ze een PR hadden weten te scoren. Maar helaas de zak is leeg. Als vervangen had de trainer iets van One Direction gevonden. Toen de dames dat hoorde, man man, de remmen gingen er af. Evelien won “even” de sprint over 40 meter, ze behaalde een PR bij kogel (10.05 meter; is een clubrecord) en of het nog niet genoeg was, won ze ook nog het hoogspringen met een PR en een evenaring van het clubrecord; 1.45 meter. Ze werd met deze resultaten 1ste. Ook Gitte Wilmsen ziet de jongens van 1D wel zitten. Haar sprint en het hoog gingen lekker, maar bij kogel presteerde ze het om 80 centimeter bij haar oude PR op te tellen. Wat een kracht kwam er bij haar los met de gedachte aan de heren van 1D. Maar als we het over watertanden hebben, dan is het toch wel Gitte Frijters die hier het hoogste mee scoort. Het was dan ook “DE” dag van Gitte. De sprint en kogel waren even wat minder van belang. Ze wilde alles geven bij het hoogspringen. Al vele wedstrijden probeerde ze om over de 1.25 meter te komen en telkens lukte dit maar niet. Maar Gitte dacht: “het is mijn dag en ik geef alles voor 1D”. Tot haar verbazing bleef de lat liggen en had ook Gitte haar PR te pakken. Het scheelde maar een haartje of ze behaalde zelfs de 1.30 meter. Wie denkt dat Anouk geen fan van 1D is, die zit er echt helemaal naast. Ze had de pech dat ze tijdens de vorige wedstrijd extreem goed had gepresteerd. Het viel voor haar dan helaas ook niet mee om een nieuwe PR te scoren. Maar ze had geluk dat haar trainer een oogje dicht kneep en kreeg ze toch nog die “LEKKERE” jongetjes.
A.s. zondag is er de laatste indoorwedstrijd van dit seizoen. Gloria zal hier gelukkig met weer heel wat atleten aan de start staan, dus de andere verenigingen zijn gewaarschuwd.

Reacties

  1. Monica Snepvangers
    4 maart 2015 om 00:13

    En ik deed nog zo mijn best om ons Valerieke rustig te krijgen om Femke niet uit haar concentratie te halen…….. Maar ik moest mijn aandacht ook nog schenken aan de Atledo-atleten….

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *