Het regende prijzen in Biest-Houtakker

Brons voor Michiel

Brons voor Michiel

Hoewel voor de meeste de vakantie erop zit, werd de enige echte vakantieloop georganiseerd afgelopen woensdag in Biest-Houtakker. Altijd leuk om na de vakantie de bekende gezichten te zien tijdens de eerste wedstrijd na de vakantie. Hoe sta je er voor na de vakantie, is een vraag die menigeen atleet zich afvraagt.
Het weer was aangenaam, misschien iets te warm voor een loopwedstrijd, maar het terras bij de sportkantine in Biest-Houtakker was aardig gevuld, en dat is zeker niet verkeerd. Gloria was redelijk vertegenwoordigd, zowel bij de pupillen als bij de senioren en masters. Michiel en Martijn beten de spits af met hun 1000 meter en pakten hier al direct respectievelijk een 3e en 2e plaats. Niet slecht na de vakantie. Erwin en Tom startten op de 4 km. Tom gaf aan dat hij wat last had van een verkoudheidje en de laatste weken niet echt veel te hebben getraind, maar desalniettemin eindige hij als 2e, een knappe prestatie. Erwin kwam een kleine 5 minuten later binnen op de 19e plaats. Oskar was de enige ‘die-hard’ en startte op de 10 km. Oskar liet zien goed op weg te zijn naar een come-back na zijn blessure en eindigde in 43.27 op de 36e plaats.
Al met al knappe prestaties van onze Gloria atleten en nu op weg naar het Bels Lijntje volgende week zaterdag 24 augustus.
Uitslagenlijst Vakantieloop
Biest-Houtakker – Woensdag 14 augustus 2013

JPUPC, 1 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
3 Michiel Gulickx 06 Gloria 4:55

JPUPB, 1 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
2 Martijn Gulickx 04 Gloria 3:49

M4KM, 4 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
2 Tom Michielsen 87 Gloria 13:54
19 Erwin Gulickx 73 Gloria 18:55

MSEN, 10 KILOMETER
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
36 Oskar Baijens 79 Gloria 43:27

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *