Janneke gaat door deze zomer

Hoi Allemaal,
Het initiatief van Janneke is een groot succes, daarom gaat ze door in ieder geval tot eind augustus.  We zijn hier als vereniging heel erg blij mee!

Vanaf 14 maart komt Janneke Mengerink op donderdagavond om 19.00 uur (tot 20.00 uur)een interval training geven voor de gemotiveerde junioren hardlopers. Janneke is jaren lid geweest van Gloria Atletiek en heeft na een tijdje uit de running 😉 geweest te zijn het lopen weer opgepakt. Ze traint bij de Mila groep van Johan Flipsen (Dongen). Maar wil ook een keer per week trainen bij Gloria Atletiek op de baan en wat is er leuker dan samen trainen? Met als doel om de atleten en zichzelf weer een beetje extra ervaring en vooral conditie te geven. Als je interesse hebt kun je je via Claudi wedstrijdsecretariaat@gloria-atletiek.nl (of via je eigen trainer) opgeven. Na 6 weken gaan we bekijken of het wel of geen succes is en of deze training doorgang blijven vinden en op welke manier.

Wie wil deze uitdaging aan?

De zes weken zijn om! Maar wegens enorm succes gaat Janneke door! Let op, wanneer het niet doorgaat!  Fit de zomer in met Janneke.

Geen training, Let op gewijzigd op 21 juni 2019

11 juli & 18 juli is Janneke op vakantie! 

Voorlopig, laatste training op donderdag 29 augustus!

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *