Kaaienloop – Oosterhout

Na onze eigen Bels Lijntje, stond de volgende regio 13 stratenloop al weer op de kalender. In Oosterhout werd afgelopen zaterdag de de Kaaienloop afgewerkt.

Rens beet de spits af met zijn 1000 meter. Na afloop bleek dat Rens zijn race niet goed had ingedeeld, naar eigen zeggen was hij niet moe, dus dat kan sneller de volgende keer. De mila trainingen werpen al zijn vruchten af, nu nog leren omgaan met de juiste wedstrijd indeling.

Michiel pakte de 1e plaats op de 2,5 km in een tijd van 9.27 en was hiermee ruim sneller dan zijn concurrentie. Bij de 5 km liet Rik zien dat hij zich blijft ontwikkelen en plaatste een tijd van 21.13 en bleef hiermee Erwin ruim een minuut voor. Juul en Jan blijven gewaagd aan elkaar en hoewel Juul net iets eerder over de finish kwam, maakte Jan gebruik van de netto tijd registratie en hadden ze uiteindelijk samen dezelfde tijd, knap gedaan. Daan liep zijn eerste 5km in een mooie tijd van 26.15 en het zal niet lang meer duren en Juul en Jan krijgen er een concurrent bij.

De volgende wedstrijd op de kalender zijn onze eigen clubkampioenschappen op 2 oktober.

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2021091813910

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *