Marathon, cross, indoor en trail

Wat een druk en geweldig weekend was het weer voor Gloria Atletiek. Op alle fronten werd er gestreden om podiumplaatsen, PR’s en andere uitdagingen.

Op zaterdag stond de uitgestelde Cauberg Trail op het programma. Een heuse trail op en rond de Cauberg in Valkenburg. Nieuw dit jaar was de start door de mergelgrotten, hetgeen een extra dimensie met zich meebracht. Zondag stond dan die andere trail op het programma, de Breda Urban Trail. Dwars door diverse gebouwen en bezienswaardigheden in Breda, een echte aanrader.

Zondag was het zeker ook de dag voor Patricia, zij liep haar eerste marathon in Gent. Met een zeer strak tempo liep ze de 42,195 km in een tijd van 3:58:42 Een zeer mooie prestatie die mag worden bijgeschreven in de boeken. Ook Michiel koos voor een loopwedstrijd, de uitgestelde Ouwjaorcross in Oirschot. Hij behaalde een 1e plaats op de 5,3 km in een tijd van 21:38 Toch ging het nog bijna mis bij de finish. De nummer 2 kwam gevaarlijk dicht bij en een verkeerde parkoers keuze van Michiel werd hem bijna fataal. Hij had slechts 1 seconde marge bij de finish.

Rens sloot de dag af met een indoor wedstrijd bij Spiridon in Rijen. Hij was zeer trots op zijn behaalde resultaat, 3 PR’s en de bronzen plak. Goed gedaan.

Komende zaterdag openen we het baanseizoen op eigen terrein. Wij hebben er al zin in.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *