Marathon Eindhoven

Sterk staaltje van Gloria atletiek  loopgroepleden bij de Halve Marathon van Eindhoven

Afgelopen zondag stond hij dan eindelijk op het programma voor vele onder ons al een tijdje dik gemarkeerd in de agenda: “De halve marathon van Eindhoven”. De laatste  maanden was er wat intensiever getraind, en dat bleek afgelopen zondag zijn vruchten af te werpen.

Op het allerlaatste moment was all-rounder Cees Nooren als zesde loper ingeschakeld om het rugnummer van de geblesseerde Marielle Versmissen over te nemen. Tot een drietal weken geleden verkeerde zij nog in een supervorm en was zij juist diegene die de groep wist te motiveren tot extra trainings kilometers, helaas liep zij bij een huishoudelijk klusje een blessure op en zag zij haar eerste halve-marathon in duigen opgaan. Met ieder zijn eigen doelstelling vertrokken wij enigszins gespannen in onze gesponsorde Thuisvester tenue naar de start. Al snel na de start bleek dat het weer en het aangepaste parcours alles in zich hadden om de streeftijden te verwezenlijken. Door de verschillende hazen binnen het wedstrijdveld (herkenbaar aan grote gekleurde heliumballonnen) had iedereen perfect zicht op zijn plaats binnen het deelnemersveld, en uiteindelijk leidde dit dan ook tot menig persoonlijk record.

Hieronder een overzicht van de uitslagen van onze Gloria lopers:
Cees Nooren 1.37.23
Rob Seegers 1.40.42
Judith Verboven 1.48.38 (PR)
Sietske Willemse 1.51.10 (PR)
Chantal Frijters 1.51.10 (PR)
Veronieke Geenen 1.57.02 (PR)

Cai Lesaffer, hele Marathon 3.58.43

Tot slot nog een dankwoordje aan onze fanatieke begeleiders Timme Grummels en Marco van Roozendaal die ons met een fiets meerdere malen aan het parcours wisten te spotten.

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *