Mardenkro Enclavecross

Afgelopen zondag stond de jaarlijkse Enclavecross op het programma. Een pril winterzonnetje probeerde achter de wolken vandaan te komen, ideaal loopweer. Om te beginnen een welgemeende dank je wel voor de organisatie, vrijwilligers, sponsoren en deelnemers die deze editie weer mogelijk hebben gemaakt.  Gloria laat altijd zien dat we niets zijn zonder elkaar, en dat niet alleen met de cross.

Ook dit jaar waren er veel kleuters die de cross schoenen hadden aangetrokken, inmiddels al enkele jaren een vertrouwd gezicht. Na de gezamenlijke Gloria warming up en met de support van zwarte Piet liepen ze als een speer. Daarna barstte het regio geweld los bij de pupillen waar er fel werd gestreden om elk puntje, individueel en voor de club.  Sommige wat ziekjes, de andere vol december energie maar allemaal zetten zij hun beste beentje voor.  Er werd hier en daar zelfs tijdens de wedstrijd nog om een pepernootje gevraagd?!

Ook bij de junioren, waar de snelheden al een stuk hoger liggen en de afstanden wat verder, werd er flink geknokt.  Zij streden met de visvijver als decor, voor de ereplaatsen.  Helaas kon ons eigen Nikki haar thuisvoordeel niet omzetten naar goud en moest ze genoegen nemen met de zilveren plak, wat zeker niet onverdienstelijk is. Willemijn Fuite van Attila pakte het eremetaal. Fijn om te zien hoeveel Gloria jeugdatleten er aan de start stonden, dat maakt de trainers extra trots.  Het hele jaar door wordt er hard gewerkt tijdens de trainingen en dan is het goed om te zien tijdens een wedstrijd welke vruchten dat afwerpt. En hoe meer atleten, des te gezelliger het is.

Ook waren er weer specials die deze cross niet konden overslaan, knap gedaan. Allemaal toppers die nagenoeg elke regio 13 wedstrijd meedoen, wie doet ze dat na ?

Bij de dames senioren won Elke Wouters van Sprint in een tijd van 23:20   en bij de mannen senioren won Rick Hertogs van DAK in een tijd van 31:17 gevolgd door Timo de Geus in een tijd van 31:31

Mooi op tijd kon er worden opgeruimd en het vizier worden gezet op de Lido Cross over twee weken. 

Nogmaals bedankt aan iedereen en vooral prettige feestdagen!

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019120113352

Uitslagen Gloria atleten: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019120113352&tl=nl&zk=gloria

Foto’s Erwin Gulickx: https://photos.app.goo.gl/ERfrBiTCyUro2AFf9

Foto’s Antoon Kools: https://photos.app.goo.gl/b1i4heUdiSaUR6QBA

Later volgen nog meer foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *