Mud run bij Atledo in Dongen

Zondag stond de laatste cross van het regio 13 circuit op het programma. Na een langere pauze dan gewenst, mochten we eindelijk weer. Het werd een ware mud run, een tot je knieën in de modder wedstrijd.

Lander stond als eerste voor Gloria aan de start. Zijn focus dit seizoen ligt op het klassement en daarbij hoort natuurlijk ook de Gloria cross wisselbeker die nu nog prijkt bij zijn zus Amber in de prijzenkast. Diezelfde Amber had een stevige kluif aan Mirthe. Samen tilden zij hun prestatie naar ongekende hoogte.

Ook Tom, Denise en Melissa trotseerden het barre regenweer en haalden resp. een 4e, 1e en 2e plaats mee naar huis. Stan, Jan, Daan, Rens en Niels vertegenwoordigden Gloria bij de zware categorie D junioren. Respect voor deze heren die op en top sportmannen zijn. Ook Rik en Juul mogen zich bij dit rijtje aansluiten, wat een vooruitgang hebben zij geboekt in de afgelopen jaren. En dan direct na hun onderdeel ook nog estafette goud binnen slepen samen met Rens en Erwin.

Hierna was het de beurt aan de senioren en masters. Nikki haalde een zeer verdienstelijke 5e plaats op een parkoers wat almaar slechter werd. Tom was ook weer terug van weg geweest, nu bij de masters. Ja, de tijd staat niet stil, maar ook daar weet Tom ‘gewoon’ de 3e plaats te behalen. Erwin liep naar de mooie 8e plaats.

Hiermee is het regio 13 cross seizoen ten einde, in maart hebben we nog de BK cross in Gemert op het programma staan en niet te vergeten onze eigen ludieke snertcross op 20 maart, mét de uitreiking van de cross wisselbeker.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/FSAXQEXTZBgUevgm9

Uitslagen: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2022020613303&tl=nl&zk=gloria

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *