Nachtloop 2012

dsc_0506b2 De nachtbrakers onder de lopers en wandelaars hebben weer een super prestatie weggezet.
Om 1.30 uur verzamelde we ons, om ons voor te bereiden op een werelds prestatie,in 10 minuten je PR aan flarden lopen. Iedereen was warm aangekleed want met -1,5 graad was het erg koud.
Het was precies 1.55 uur toen de wandelaars en hardlopers van start gingen. De wandelaars gingen gelijk richting Alphen en de hardlopers liepen eerst twee rondes over de baan. Toen de hardlopers van de de baan gingen, reed Ron Dijhuizen als voor fietser om de weg te wijzen en Sandra er achteraan met een wel zeer verlichtte fiets. Onderweg naar Alphen kwamen de hardlopes de wandelaars tegen bij de eerste ronde in Baarle. De wandelaar liepen ivm veiligheid overwegingen bijelkaar en de hardlopers vormde al gelijk twee groepen. De wandelaars liepen tot Boschoven en draaide om voor de terug tocht. De hardlopers gingen verder richting Alphen Het veld bleef dicht bijelkaar Bij de rotonde in Alphen zorgde Ad Bastiaanse dat iedeereen veilig kon oversteken en nadat ze de rotonde in Alphen gepaseerd waren trok het veld helemaal uit elkaar en vormde zich drie groepen. In de kopgroep zaten natuurlijk ook wat lopers die vorig jaar ook een dergelijk prestatie hadden weg gezet en wilde deze uiteraard verbeteren. In de tweede groep liepen deelnemers die s’middag een wedstrijd hadden gelopen, dus petje af hoor! In de laatste groep liepen twee atleten die in maart begonnen zijn met de start-to-run groep. Bij de rontonde in Baarle zorgde Martien van Gool ervoor dat iedereen veilig naar de overkant kon. Op de baan aangekomen kon iedereen hun prestatie nog even verhogen om aan zo veel mogelijke kilometers te komen. Zo liepen er wandelaars nog 2 en sommige zelfs drie rondes erbij en de hardlopers zelfs nog 4 rondes.
Om 2.05 uur was het finisch en kunnen we terug kijken op een super prestatie die we met zijn alle hebben weg gezet. Tijdens de loop zorgde Jan Blom dat de erwtensoep warm was en die hadden we verdiend!
Onder het genot van een drankje en gezellig bijkletsen over de prestatie werd er nog een prijs uitgereikt voor de best verlichtte man en vrouw. De creativiteit was een beetje tegen gevallen en iedereen vond dat John toch het beste verlicht was maar ja die mocht helaas niet meedingen voor de prijs omdat hij in de organisatie zat. Misschien een tip voor iedereen die volgend jaar mee doet. Maar goed, we hadden dan toch twee winnaars. De best verlichtte vrouw was Colinda Leemans en de best verlichtte man was Kees van Meer. De prijzen waren gesponsoord door Greg van Hest een mooi loopjasje voor de dames en voor de heren een trainingsbroek.
Volgende week zal van iedereen een certificaat in ons club gebouw opgehangen worden zodat iedereen kan zien wat voor super atleten we in huis hebben. Na een aantal weken zullen ze deze mee naar huis krijgen.
Prestaties wandelaars in 10 minuten:
7,114 km Arnie Grummels, Joyce Dijkhuizen,Martin Bloemscheer en Jan Laurijssen
7,014 km Paul van Oosterhout, Jeanny Wouters
6,914 km Annette Laurijssen,Lian Stoop,Lisbeth van de Lisdonk
Prestaties hardlopers in 10 minuten:
12,000 km Luc Billen,Julien Leemans,Kathleen Gillis
11,110 km Romeo van der Giesen,Erwin Gulickx,Kees van meer,John Hermans
10,360 km Sandra Cornelissen, Colinda Leemans
Hierbij kunnen we weer terug kijken op een geslaagde nachtloop 2012 en hopen we natuurlijk dat iedereen volgend jaar ook weer mee doet en uiteraard nog meer deelnemers.
In het bijzonder willen wij nog Jan Blom, Ad Bastiaanse en Martien van Gool bedanken voor hun hulp en inzet zonder hun is er geen nachtloop.
Tot volgend jaar!
John Hermans,Paul van Oosterhout en Sandra Voeten

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *