Openingswedstrijd Gloria Atletiek

Warm en sportief
Zaterdag 29 maart bleek weer eens dat Gloria Atletiek groot is in organiseren. Onze openingswedstrijd verliep op rolletjes. Onze Belgische vrienden Atac (Turnhout & Vosselaar) en AC Merksplas waren dan ook weer vol lof. Het lijkt wel of ze ieder jaar met meer komen. Ruim 150 atleten waren sportief bezig op het atletiekveld. Jong en Oud, Nederlands en Belgisch één grote Atletiekfamilie. Menig PR sneuvelde, menig atleet was blij met zijn resultaat. Onze Belgische vrienden gaven tips aan onze atleten en andersom.
Ongelooflijk hoe goed het wedstrijdprogramma in elkaar zat. Hiervoor mag alle lof naar Tom, die samen met Gerard het grootste deel van de organisatie op zich nam.
Ons clubgebouw bleek wederom te klein. De Belgische sportraad kwam langs om te kijken hoe het er op het atletiekveld aan toe gaat. En ook zij waren onder de indruk.
Het zonnetje scheen, de lucht was blauw. Iedereen was blij en tevreden. Geen ongelukjes, geen onoverkomelijke dingen. Catrien verkocht in onze “kantine” de lekkerste koffie van Baarle. Het zegt al genoeg dat zelfs de jarige Lotte de openingswedstrijd belangrijker vond dan haar verjaardag!
Trots is Gloria Atletiek dan ook op al haar eigen atleten die meededen aan deze wedstrijd. Er leek de laatste jaren wat minder animo te zijn voor wedstrijden. En waarvoor trainen we dan? Als we het geleerde nooit in uitvoer willen brengen? De trainers waren dan ook blij om te zien hoe goed hun atleten presteerden. Menig trainer deed zelf mee, tot grote hilariteit van de atleten. Want meedoen is toch moeilijker dan uitleggen.
We liepen een beetje uit, maar ook daar maakte niemand een probleem van met het mooie weer. De prijsuitreiking had dit jaar een andere bijzonder speaker. Claudi moest eerder weg en dochter Vera nam de honneurs waar. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan. Chapeau voor Vera, dat ze op haar jonge leeftijd het aandurfde.
Langs deze weg willen we onze Belgische vrienden dan ook nogmaals danken voor hun sportiviteit. De uitslagen zullen zo spoedig mogelijk online staan. Ouders / juryleden bedankt voor jullie hulp.
Dit jaar schitterde Reusel door afwezigheid, maar ze hebben ons laten weten dat ze er volgend jaar weer graag bij willen zijn.
De zon hebben we alvast weer besteld, de kou van vorig jaar zijn we dan u ook echt vergeten (hé Serge)

Reacties

 1. Serge
  30 maart 2014 om 18:24

  Inderdaad we hebben weer genoten van jullie wedstrijd en de aangename temperaturen dit jaar.
  We hopen AV gloria dit jaar op een van onze wedstrijden te Turnhout of Vosselaar te zien

 2. Claudi
  31 maart 2014 om 06:53

  Kreeg deze reactie via mail van een ouder……..
  Ik wil jullie,bestuur, trainer en ouders bedanken voor afgelopen zaterdag. Het was een super mooie dag waar we met zijn alle van hebben genoten.
  Dank je wel voor dit mogelijk te maken met jullie inzet. Mag ook weleens gezegd worden!

 3. Paul
  31 maart 2014 om 07:54

  Heb er ook van genoten. Kan ook niet anders met zo’n prachtig weer. We zou ik willen pleiten voor kleinere groepen met name voor het hoogspringen/verspringen. Komen de uitslagen nog op de site te staan?

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *