Openingswedstrijd, maar dan een beetje anders

Zaterdag was wederom een speciale dag bij Gloria Atletiek. De training werd omgedoopt tot wedstrijd en zo konden we onze openingswedstrijd organiseren, klein maar fijn. Ook het lekker lente zonnetje was zeker welkom. Er stonden voor alle categorieën diverse onderdelen op het programma en binnen enkele uurtjes werd de meerkamp afgewerkt.

Voor de een was het de allereerste wedstrijd, best spannend, voor de ander kijken of er PR’s gehaald konden worden. Maar vooral was het weer gezellig en ontspannen. Onze kleuters werden uitgedaagd om zo snel mogelijk een parkoers met horden af te leggen. Al vliegend en zwoegend werden er toptijden neergezet. De pupillen startten met hoog – en verspringen en de junioren sloten de dag af met 800 meter.

Uiteraard was er ook een prijsuitreiking onder de vlag van Van Kaam & Partners, onze trotse jeugdsponsor. Hopelijk zien we elkaar weer snel terug bij een volgende (wedstrijd)gelegenheid. Uiteraard willen we onze trainers en andere vrijwilligers bedanken voor de organiserende en helpende hand.

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/371L1h8ye1cnLPG88

Uitslagen: https://www.gloria-atletiek.nl/wp-content/uploads/2021/04/UITSLAG-OPENINGSWEDSTRIJD-2021-site.pdf

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *